«Ο προπονητής μου έδειξε πως έχουμε μεγάλους στόχους…»

Στη ραδιοφωνική συχνότητα του Super Sport FM 104.0, μίλησε ο Νίκος Καλτσάς, με τον Ελλαδίτη να αναφέρεται στο καλό πρόσωπό που δείχνει η ομάδα μας αλλά και πως επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στο νησί μας.

Αναλυτικά πιο κάτω όσα δήλωσε ο Ελλαδίτης.

Η Ανόρθωση δείχνει από την αρχή ένα πολύ καλό πρόσωπο: «Ναι, πιστεύω ότι δείχνουμε ένα καλό πρόσωπο από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος ως το τελευταίο. Δεν ήμουν στην προετοιμασία της ομάδας, μπήκα προς το τέλος της στην ομάδα. Γι’ αυτό και πετυχαίνουμε νίκες και με μεγάλο σκορ. Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι και να παραμείνουμε στα ψηλά της βαθμολογίας».

Ποιο είναι το κλίμα στην Ανόρθωση; «Έχουμε ένα πολύ καλό κλίμα. Όλα τα παιδιά είναι άψογα. Αυτό το βγάζουμε και στο γήπεδο. Βγάζουμε μια υγεία ως ομάδα και η συνέχεια θα δείξει την πορεία μας. Πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι στους στόχους μας».

Πως επέλεξες να έρθεις στην Ανόρθωση; «Πρώτη επαφή με την Ανόρθωση έγινε το καλοκαίρι με τον προπονητή. Εγώ είχα ήδη ανανεώσει στην Τρίπολη με τον Αστέρα όμως στη συνέχεια, είχαμε κάποιες συζητήσεις, έλυσα το συμβόλαιό μου και ήρθα στην Κύπρο. Είναι πολύ καλό το πρωτάθλημα εδώ. Είναι κάτι που το βλέπουμε και στην Ευρώπη. Οπότε, γιατί όχι».

Πως σε έπεισε ο Τιμούρ και ήρθες; «Από την πρώτη στιγμή, αυτό που μου έδειξε ο προπονητής είναι ότι έχουμε μεγάλους στόχους. Ήταν θετικό αυτό για μένα και αυτό θέλω και εγώ σαν ποδοσφαιριστής. Γι’ αυτό επέλεξα και την Ανόρθωση».

Αγωνίστηκες και στον Παναθηναϊκό παλαιότερα: «Ναι μια μεγάλη ομάδα, ιστορική. Τώρα περνάει δύσκολες στιγμές. Θεωρώ όμως ότι θα βρει το δρόμο της».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ