Η κανονιά του Τιμούρ που αψήφησε τους νόμους της φύσης (βίντεο)

Το Anorthosis24 σας πηγαίνει οκτώ χρόνια πίσω, και συγκεκριμένα στις 13 Φεβρουαρίου του 2005, όταν αντιμετωπίσαμε την ΑΕΚ στο Αντώνης Παπαδόπουλος για την ποδοσφαιρική χρονιά 2004-2005, όπου κατακτήσαμε το πρωτάθλημα.

Σε ένα πολύ σημαντικό αγώνα, η ομάδα μας κατάφερε να πάρει τη νίκη με 3-1 και να διατηρηθεί στην πρώτη θέση, με διαφορά τερμάτων από το ΑΠΟΕΛ. Σε εκείνο το παιγνίδι, ο Τιμούρ Κετσπάγια με μία βολίδα που αψήφησε τους νόμους της φύσης, πέτυχε το 2-1 και έδωσε ξανά το προβάδισμα στην ομάδα μας η οποία ισοφαρίστηκε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Το πρώτο τέρμα για την Ανόρθωση πέτυχε ο Φρούσσος ενώ το τρίτο ο Τσιταισβίλι.

Από το Maxhtec.net:

«Παίζοντας κατά διαστήματα εξαιρετικό ποδόσφαιρο νικήσαμε 3-1 την ΑΕΚ, και όχι μόνο διατηρήσαμε την πρώτη θέση αλλά αυξήσαμε και την διαφορά τερμάτων από το ΑΠΟΕΛ. Κινητική και επικίνδυνη ξεκίνησε το παιχνίδι η Ανόρθωση. Δημιουργήθηκαν ευκαιρίες μέχρι το 38′ όπου ο Φρούσσος άνοιξε το σκορ μετά από πάσα του Τσιταισβίλι. Ισοφαριστήκαμε με το τέλος του ημιχρόνου αλλά αυτό δεν μας πτόησε, αντίθετα λειτούργησε θετικά και μετά από αδιάκοπη προσπάθεια φτάσαμε στο γκολ με ένα κεραυνό του Τιμουρ στο 58′. Στην συνέχεια προσέξαμε περισσότερο την άμυνα μας και χτυπούσαμε την ΑΕΚ στις αντεπιθέσεις με αποτέλεσμα σε μια από αυτές στο 90′, μετά από πάσα του Μάρκο Χάμπερ, να σκοράρει ο ιδιαίτερα διακριθείς σήμερα Τσιταισβίλι, τέρμα το οποίο πανηγύρισε έξαλλα μαζί με τους περίπου 5500 Μαχητές».

Το βίντεο του αγώνα:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ