«Έχετε καταστρέψει τα πάντα στο διάβα σας…»

Ανακοίνωσε εξέδωσε πριν από λίγο ο Παν.Συ.Φι, με την οποία τοποθετείται για όλα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στο κυπριακό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά πιο κάτω η ανακοίνωση:

Αυτό που συμβαίνει την τελευταία εβδομάδα στα του ποδοσφαίρου πραγματικά είναι η μεγαλύτερη απόδειξη το τι αντιπροσωπεύει ο καθένας καθώς βλέπουμε μια μικρογραφία της μεγάλης εικόνας. Δεν ξέρουμε από που να ξεκινήσουμε αλλά το γενικό συμπέρασμα είναι ότι, ΕΧΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΤΕ.

Τις τελευταίες μέρες έχουμε δει βουλευτές, ποδοσφαιριστές, εκπροσώπους τύπων, τέως και νυν παράγοντες, ΠΑΣΠ, ΚΟΠ, Σωματεία, διαιτητές, δικαστές και πόσοι άλλοι συμμετείχαν, να κάνουν τα γυρίσματα της νέας εποχής γηπέδων με την ονομασία “Η ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ”. Έχετε πετύχει τους ρόλους σας ο καθένας ξεχωριστά αλλά και όλοι μαζί σε σημείο που σίγουρα η ταινία θα βραβευτεί με όσκαρ, σε χρόνο ρεκόρ.

Ελπίζουμε να έχετε αντιληφθεί οι υπόλοιποι που τους στηρίζετε και υποστηρίζετε ότι όχι μόνο παίζουν με την νοημοσύνη σας αλλά το κάνουν με την συγκατάθεση σας. Δεν βλέπουν κανέναν να αντιδράει, δεν έχουν το παραμικρό εμπόδιο να κάνουν τα δικά τους και αν βρεθεί κάποιος να το κάνει έστω σε μια κόλλα χαρτιού τότε θα αναλάβει ο “μεγάλος τιμωρός” (πρόεδρος δικαστικής) να στείλει τον “λογαριασμό” στο εκάστοτε σωματείο.

Ο λόγος ; Καθαρότατος και σαφής. Υπάρχει μια προκήρυξη μιας ομοσπονδίας που εσείς τα ίδια σωματεία τρέχατε να υπογράψετε, οι ίδιοι οι εκπρόσωποι σας, που κινούνται ανενόχλητοι στο μεγάλο παλάτι, ίσως να πρότειναν και κάποια άρθρα απ’ όλη αυτή την φαρσοκωμωδία που περιλαμβάνει ποινές από αντισυνταγματικές μέχρι και γελοίες. Σκανδαλώδης τιμωρίες που εσείς οι ίδιοι τους δώσατε το δικαίωμα να σας επιβάλλουν και να πλουτίζουν εις βάρος των σωματείων. Είναι εδώ που προκύπτει και το μεγάλο ερώτημα. Δεν είναι οφθαλμοφανές ότι προσπαθούν μεθοδευμένα και μη, την σύγκρουση των οργανωμένων συνόλων με τα σωματεία τους ; Επειδή αν όσοι ζείτε έξω από τον χορό δεν το έχετε αντιληφθεί, τότε εμείς που τα βιώσαμε το γνωρίζουμε καλύτερα απ’ όλους. Όσοι έχουν ζήσει αυτή την “μεταβατική περίοδο” της παλιάς και της σύγχρονης εποχής και αν δεν έχει στενέψει το μυαλό τους θα το επιβεβαιώσουν. Και την δεκαετία του 90 αλλά μέχρι το 2010 τουλάχιστον, και φωτοβολίδες υπήρχαν στα γήπεδα και η προσέλευση ήταν ικανοποιητική σε μεγάλο βαθμό αν συγκρίνουμε με την σημερινή κατάντια. Ακόμα και ομάδες με χιλιάδες κόσμο, παρόλα τα προβλήματα και μη κατακτήσεις τίτλων, γέμιζαν τα γήπεδα.

Έχετε καταστρέψει τα πάντα στο διάβα σας με τον μοντερνισμό αλλά και τις ηλίθιες τακτικές σας. Δεν έχετε ανοίξει λίγο την οπτική σας ακτίνα να δείτε τι συμβαίνει στον υπόλοιπο κόσμο. Επειδή στον υπόλοιπο κόσμο οι ανθρώποι ασφαλείας που αντικατέστησαν (σωστά) την δουλειά της αστυνομίας που προάγει την βία, δεν λειτουργούν σαν τον δικό σας στο παραλίμνι. Επειδή στον υπόλοιπο κόσμο έχουν επαγγελματίες διαιτητές. Επειδή στον υπόλοιπο κόσμο τις ομοσπονδίες τις διοικούν άνθρωποι του ποδοσφαίρου και όχι επαγγελματίες κερδοσκόποι. Επειδή στον υπόλοιπο κόσμο σέβονται τον κόσμο που ακολουθεί τις ομάδες του. Και αν δεν τους σεβαστούν ο κόσμος ξεσηκώνεται, διεκδικεί και κερδίζει. Επειδή στον υπόλοιπο κόσμο αν κάποιος κάνει κάτι εκτός προγράμματος θα τον αποτρέψουν πριν πάρει διαστάσεις. Και αν τυχόν και πάρει διαστάσεις κάποιοι θα χάσουν τις δουλειές τους. Στην Κύπρο θα πάρουν προαγωγή. Εξάλλου αυτά λέει το σενάριο που γράψατε, αυτά θα γράψουν οι κάμερες.

Τέλος ελπίζουμε η εμπλοκή του Φρόιντ στο έργο, να σας γιατρέψει γιατί έχετε πρόβλημα πραγματικό.

Υ.Γ. Η αναβολή ενός παιχνιδιού για να διευκολυνθεί μια από τις διαγωνιζόμενες ομάδες, γίνετε καθαρά και ενάντια στα συμφέροντα της άλλης. Τετάρτη η ώρα 18:00; Δεν πάμε γήπεδο αλλά οφείλουμε να σας υπενθυμίσουμε πως είμαστε ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ εδώ και 45 χρόνια. Επειδή σίγουρα τα μαστόρια σας το έχουν ξεχάσει.

Υ.Γ.2 Αν μας ανοίξει “λογαριασμό” ο δικαστής να σας δώσουμε το IBAN μας να πληρωθεί αυτόματα. M94 0000 1994 0000 1911 0000 1312

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΟΠΑΔΟΥ

Με εκτίμηση
Παν.Συ.Φι. Ανόρθωσις Αμμοχώστου – 25 ΧΡΟΝΙΑ MAXHTEC

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ