«Καταλάβαμε πόσο μεγάλη δυναμική έχει ο κόσμος μας»

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι έχω πει ότι δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια, όλες οι ομάδες παίζουν δυνατά απέναντι μας. Είχαμε τεράστια στήριξη από τον κόσμο. Καταφέραμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και πήραμε τους βαθμούς που είναι πολύτιμοι για εμάς», ήταν το αρχικό σχόλιο του Ελλαδίτη ακραίου αμυντικού της ομάδας μας Γιώργου Γκαλίτσιου σε δηλώσεις που έκανε στην ιστοσελίδα themasports.com.

Για τις εντυπώσεις του από την Ανόρθωση:
«Είμαστε καινούργια ομάδα, απλά ξέρετε δεν έχουμε χρόνο να δεθούμε. Χρειάζεται όσο το δυνατό πιο γρήγορα να γίνουμε πολύ δυνατή ομάδα και να μπορέσουμε να φτάσουμε σε τίτλους και σε νίκες».

Για το πόσο επηρεάζουν οι συνεχόμενες διακοπές στο πρωτάθλημα:
«Σαφώς για ενα ποδοσφαιριστή είναι δύσκολο να βρει τον ρυθμό του και για την ομάδα είναι δύσκολο γιατί όπως είπα και πριν όπως όταν είσαι καινούρια ομάδα και θέλεις συνεχόμενους αγώνες για να βρει ο ένας τον άλλον και υπάρχουν αυτές οι διακοπές, σίγουρα είναι ένας ανασταλτικός παράγοντας. Από κει και πέρα προσπαθούμε καθημερινά να δουλεύουμε στις προπονήσεις έχουμε αγωνιστεί και σε πολλά φιλικά παιχνίδια από την αρχή της σεζόν και προσπαθούμε να βρισκόμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες των αγώνων».

Για τον κόσμο:
«Δυστυχώς τις προηγούμενες μέρες δεν είχαμε τη δυνατότητα να παίξουμε στο γήπεδο μας καθώς γίνονταν έργα. Σήμερα καταλάβαμε πόσο μεγάλη δυναμική έχει ο κόσμος μας και τον περιμένουμε κοντά μας κάθε παιχνίδι μαζί για να πετύχουμε πολλά πράγματα».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ