Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα!

Ήρθε η ώρα για το μεγάλο παιχνίδι! Το σούπερ-ντέρμπι, η μάχη των Βαρωσιωτών, απόψε στις 20:00, στο Σπύρος Κυπριανού.

Η ομάδα μας, προέρχεται από τη μεγάλη εκτός έδρας επιτυχία επί της ΑΕΚ Καραβά και επισκέπτεται ξανά, σε διάστημα επτά ημερών το Σπύρος Κυπριανού, για να αντιμετωπίσει αυτή τη φορά τη συμπολίτιδα Νέα Σαλαμίνα. Ένα παιχνίδι που θα ξυπνήσει σε όλους όσους βρεθούν στο κλειστό, αναμνήσεις από τη δεκαετία του ’90, όταν η ομάδα μας που μεσουρανούσε στην κυπριακή πετόσφαιρα, είχε ως μεγάλο ανταγωνιστή το ερυθρόλευκο συγκρότημα.

Οι πετοσφαιριστές του Μάριου Κοντού είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα στο αποψινό παιχνίδι. Ήδη, έχουν κερδίσει μια φορά τη Νέα Σαλαμίνα στη φετινή περίοδο στο Θεμιστόκλειο και πρέπει να παρουσιαστούν σοβαροί και πειθαρχημένοι στο παρκέ, για να επαναλάβουν εαυτούς.

Σε περίπτωση νίκης, όχι απλά “πιάνουμε” τη Σαλαμίνα στην κορυφή, αλλά περνάμε πρώτοι με καλύτερη αναλογία σετ, αφού σήμερα τα σετ είναι 44-21 για τη Σαλαμίνα και 44-18 για μας!

Η οργανωμένη παρουσία απαγορεύεται, αλλά ο κόσμος μπορεί και θα βοηθήσει την ομάδα μας να φτάσει στη νίκη. Μια νίκη, η οποία ανοίγει ουσιαστικά το δρόμο για τον τίτλο, με τα δυο τελευταία παιχνίδια (με ΑΕΚ και Αναγέννηση) να είναι στην έδρα μας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ