Κλείσε στόματα και πάλι

Βρέθηκε πολλές φορές υπό αμφισβήτηση, ωστόσο κατάφερε να επιβιώσει. Αποτελεί τον μακροβιότερο προπονητή στην μετά Κετσπάγια εποχή και τον μόνο, στο διάστημα αυτό, που κατάφερε να δώσει σαφές αγωνιστικό πλάνο, που έχει ως αποτέλεσμα η ομάδα μας να βρίσκεται στην κορυφή και να διεκδικεί το πρωτάθλημα με τις καλύτερες προϋποθέσεις των τελευταίων πέντε χρόνων. Το Αnorthosis24.net επιχειρεί μια ανασκόπηση στις δύσκολες στιγμές που πέρασε ο  Ρόνυ Λέβι στην Ανόρθωση και με ποιο τρόπο  κατάφερνε να γλυτώσει.

Πρώτη φορά που ο Ισραηλινός τέθηκε υπό αμφισβήτηση, ήταν τον Φεβρουάριο του 2012, οπότε μετά την απόδραση με διπλό από το Γ.Σ.Π κόντρα στην Ομόνοια, ακολούθησε μια ισοπαλία με την Αλκή και ήττες από Άρη και Α.Ε.Λ. Ωστόσο, ως γάτα εφτάψυχη ο Ρόνυ νίκησε τον ΑΠΟΕΛ και γλίστρησε από την γκρίνια του κόσμου.

Επόμενη φορά ήταν λίγο πιο μετά, προς τα τέλη του Μαρτίου, όταν η Ανόρθωση είχε αποκλειστεί από την ΑΕΛ στο κύπελλο και αυτοκτόνησε με Α.Ε.Κ και Απόλλωνα στο πρωτάθλημα. Παρόλ’ αυτά, ο Λέβι πετυχαίνει δύο συνεχόμενα διπλά στα play off με αντίπαλους τον ΑΠΟΕΛ και την Ομόνοια και έτσι εδραιώνεται και πάλι στον κυανόλευκη ηλεκτρική καρέκλα.

Τέλος η έντονη αμφισβήτηση προς το πρόσωπό του Ρόνυ Λέβι έφθασε στο ζενίθ μετά τον απροσδόκητο αποκλεισμό από την Ντίλα Γκόρι και δίχως υπερβολή στην Ανόρθωση τον κράτησε το συμβόλαιο του και η επιμονή του Σάββα Κάκου που έκλεισε τα αυτιά σε συμβουλάτορες που ήδη είχαν επαφές με άλλους προπονητές. Ο Ρόνυ φυσικά τον δικαίωσε, πραγματοποιώντας μια αήττητη πορεία 20 αγωνιστικών.

Ώρα να αποδείξει ξανά πως είναι η αλεπού των πάγκων  και  να πάρει όσα ματς χρειάζονται για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Σαφώς  τα πράγματα είναι πιο εύκολα σε σχέση με τον παρελθόν, καθώς έχει την ομάδα πρώτη και χαίρει της εκτίμησης μεν, όχι καθολικής δε, του κόσμου και κυρίως του Δ.Σ της ομάδας.  Στο ποδόσφαιρο όμως τα πάντα ρει, οπότε αν έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα ο Ρόνυ Λέβι θα καταστεί πανίσχυρος. Σε διαφορετική περίπτωση, η αμφισβήτηση προς  το πρόσωπο του θα ξυπνήσει μέρες Ντίλα Γκόρι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ