Η επόμενη ημέρα

Μπήκαμε στην πιο κρίσιμη καμπή μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, με τον τελευταίο μήνα να φέρνει την απογοήτευση στον κόσμο της ομάδας για τα αποτελέσματα και τις εμφανίσεις σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Το σημαντικότατο +6 έγινε +1, και η πίεση είναι αρκετά μεγάλη για την ομάδα μας. Το σημαντικό είναι να διαχειριστούμε αυτή τη πίεση προς όφελός μας, και να επιστρέψουμε στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις.

Για να γίνει αυτό όμως, πρέπει να αφήσουμε πίσω μας τα τελευταία αποτελέσματα, να ανασυντάξουμε δυνάμεις, και να δείξουμε στον αγωνιστικό χώρο αυτά που δείχναμε από την αρχή του πρωταθλήματος.

Η αστοχία, πρέπει να δώσει τη θέση της στην αποτελεσματική επιθετική γραμμή, εκείνη που έδωσε νίκες και σε αγώνες που δεν κάναμε τόσες πολλές ευκαιρίες. Είπαμε πολλές φορές ότι η ποιότητα στην επιθετική γραμμή είναι τεράστια, αλλά πότε η υπερβολική σιγουριά και πότε η έλλειψη καθαρού μυαλού, είχε ως αποτέλεσμα την απώλεια απίστευτων ευκαιριών.

Εκεί που χρειαζόμαστε περισσότερο δουλειά όμως, είναι στην άμυνα μας. Μία άμυνα που στα τελευταία τέσσερα παιγνίδια πρωταθλήματος δέχθηκε όσα τέρματα δέχθηκε τις πρώτες 19 αγωνιστικές. Ο Λέβι πρέπει να διατηρήσει ένα βασικό κορμό στους τέσσερις της άμυνας, όσο δύσκολο και να είναι λόγω καρτών και τραυματιών, για να έρθει η ομοιογένεια όσο το δυνατό συντομότερα. Οι συνεχείς αλλαγές επηρεάζουν, όσο επηρεάζουν και τα ατομικά λάθη των ποδοσφαιριστών μας, που είδαμε πολλά τον τελευταίο μήνα.

Επίσης, η ψυχολογία στην ομάδα δεν είναι και η καλύτερη, και νίκη το Σάββατο θα βοηθήσει αφάνταστα ώστε να δούμε και αλλαγμένη την ομάδα στη συνέχεια. Έτσι λοιπόν, το παιγνίδι του Σαββάτου αποκτάει κομβικό χαρακτήρα, και όλοι αναμένουμε να δούμε μία αλλαγμένη Ανόρθωση προς το καλύτερο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ