Τι έλεγε ο Κετσπάγια για Γιωργαλλίδη

Το 2012 τον Οκτώβριο, ο Τιμούρ Κετσπάγια είχε δώσει στην ιστοσελίδα μας, μίας μεγάλη συνέντευξη που ρωτήθηκα για πολλά διάφορα. Από αυτή δεν απουσίασε και το όνομα του Αντώνη Γιωργαλλίδη, ενώ ποδοσφαιριστή που αναδείχθηκε επί ημερών της πρώτης παρουσάις του Τιμούρ και που το καλοκαίρι του 2012, είχε ακουστεί για επιστροφή στην ομάδα μας.

Η φιλοσοφία του Τιμούρ δεν άλλαξε στο χρόνο, μιας και ο ίδιος έκρινε πως ο Γιωργαλλίδης αυτή τη στιγμή καλύπτει τις απαιτήσεις για να συμπληρώνει την τριάδα των τερματοφυλάκων, έτσι δεν δίστασε να φέρει πίσω τον 37χρόνο τερματοφύλακα.

Anorthosis24: Για τον Γιωργαλλίδη ακούστηκε το όνομα του για επιστροφή στην Ανόρθωση. Εσύ θα τον έφερνες πίσω;

Τιμούρ: «Εγώ να σου πω την αλήθεια, όταν άκουγα πως η Ανόρθωση ψάχνει τερματοφύλακα, περίμενα πως θα κινείτο για να τον πάρει. Δυστυχώς δεν έγινε αυτό. Εγώ θα τον έφερνα. Είχαμε παίχτες τότε που ήθελαν να δοκιμάσουν κάτι άλλο, δεν τα κατάφερναν και πάλι τους φέρναμε πίσω. Δεν σημαίνει ότι επειδή έφυγε μία φορά, δεν μπορεί να ξαναέρθει πίσω κάποιος. Δεν μπορείς να βλέπεις τα πράγματα εγωιστικά. Αν χρειάζεσαι κάποιον θα τον φέρεις, αν δεν τον χρειάζεσαι δεν θα τον φέρεις. Εδώ και τέσσερα χρόνια η Ανόρθωση ψάχνει τερματοφύλακα, και υπάρχει ένας τερματοφύλακας που σου έχει προσφέρει πολύ, και οικονομικά καθώς τον πωλήσαμε στην Ομόνοια, αλλά και αγωνιστικά. Αν δεν ήρθε λόγω αντιδράσεων είναι λάθος, καθώς έτσι δεν μπορείς να κάνεις την δουλειά σου.»

Anorthosis24: Γιατί έφυγε τότε ο Γιωργαλλίδης από την ομάδα;

Τιμούρ: «Εμείς είχαμε ξεκαθαρίσει στον Γιωργαλλίδη ότι πρέπει να ξέρουμε τι θέλει να κάνει, αν θα μείνει ή όχι, για να ψάξουμε για τερματοφύλακα. Αυτός μας ξεκαθάρισε ότι σχεδόν έχει βρει ομάδα και πως θα φύγει, για αυτό και φέραμε τον Μπεκιάι. Στο τέλος όμως έμεινε στην ομάδα. Μέτα όμως που φέραμε τον Μπεκιάι, είδε ότι θα έχει συναγωνισμό για την θέση και δεν μπορούσα να του εγγυηθώ 100% πως θα αγωνίζεται βασικός, όπως και δεν έχουμε πει σε κανένα πως ότι θα έρθει και θα αγωνίζεται βασικός.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ