Η εξέταση Λέβι και ποδοσφαιριστών

Ο σημερινός αγώνας με την Ομόνοια είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να δούμε αν διορθώθηκαν κάποιες αγωνιστικές καταστάσεις που βλέπουμε στα τελευταία παιγνίδια και οι οποίες μας έχουν στοιχήσει αρκετά.

Δύο είναι τα ερωτήματα. Αν η αμυντική γραμμή θα επανέλθει στις παλιές καλές εμφανίσεις της, και αν η επιθετική γραμμή αρχίσει να αξιοποιεί τις κλασσικές ευκαιρίες που βρίσκει. Λογικά σήμερα ο Ρόνι Λέβι θα παρουσιάσει μία νέα αμυντική γραμμή, με τον Ζόρζε να είναι στη διάθεσή του, και τον Κόλιν να συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να βρεθεί στο αρχικό σχήμα. Δεν νομίζουμε να αλλάξει ολοκληρωτικά όλη η γραμμή όμως, ενώ αναμένουμε να δούμε αν θα χρησιμοποιηθεί από την αρχή και ο Αβραάμ.

Στην επιθετική γραμμή τώρα, με τον Ρέζεκ να είναι ντεφορμέ, ίσως ο Λέβι τον αφήσει στον πάγκο και προτιμήσει να αγωνιστεί με ακόμη ένα κλασσικό εξτρέμ στην αρχική εντεκάδα. Σίγουρος θα πρέπει να θεωρείται ο Ιτζάγκι, εκτός αν ο Ισραηλίτης προπονητής θελήσει να ξεκουράσει ποδοσφαιριστές εν όψει του αγώνα με την ΑΕΚ.

Previous article
Next article

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ