Πακτωλός χρημάτων για Σισέ, που επιθυμεί επιστροφή…

Πακτωλός χρημάτων στα πόδια του Σισέ, όπως αναφέρει ο ίδιος σε συνέντευξη του, που όμως επιθυμεί την επιστροφή του στη Ρόντα.

Ο Ιβοριανός όπως δήλωσε σε Ολλανδικό μέσο ενημέρωσης είναι σε συζητήσεις με ομάδες από την Σαουδική Αραβία, το Κατάρ, το Ντουμπάι και την Ταϊλάνδη. Μάλιστα ερωτηθείς εάν μπορεί να βγάλει καλά λεφτά στο τέλος της καριέρας του, ο πρώην επιθετικός της ομάδας μας ανέφερε:

«Αυτό είναι πιθανό, προτιμώ όμως να επιστρέψω στην Ολλανδία και ειδικά στην Ρόντα. Θέλω να επιστρέψω, αυτή τη στιγμή η Ρόντα έχει μπόλικα προβλήματα. Εάν επιστρέψω στη Ρόντα δεν θα είναι για τα χρήματα αλλά επειδή πραγματικά θέλω να βοηθήσω τον σύλλογο. Η Ρόντα έκανε τα πάντα για μένα όταν ήμουν νεαρός και ήρθε στην Ολλανδία από την Ακτή Ελεφαντοστού.»

Ενώ στη συνέχεια κλήθηκε να σχολιάσει πόσο ακόμα θα παίζει ποδόσφαιρο και την κατάσταση που βρίσκεται: «Μπορώ να παίξω ποδόσφαιρο ακόμη τρία χρόνια. Είμαι σε καλή κατάσταση, δεν έχω λίπος. Κάνω διπλές προπονήσεις και σίγουρα δεν μπορώ να πάω στη Ρόντα εάν ζυγίζω 100 κιλά.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ