Ανόρθωσις 1 – 2 Αλ Ταβοον: Ήττα στο δεύτερο τέστ

Σε ένα μέτριο παιχνίδι χωρίς τις πολλές ευκαιρίες, η ομάδα μας ηττήθηκε στο σημερινό φιλικό με 2-1 από την Αλ Ταβοον. Μέτρια η γενική εμφάνιση της ομάδας μας στο σύνολο του αγώνα η οποία ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι καταφέρνοντας μάλιστα να ανοίξει το σκορ με τον Οκριασβίλι στο 20ο λεπτό.

Η Αλ Ταβοον έφερε το παιχνίδι στα ίσα 16 λεπτά αργότερα και συγκεριμένα στο 36ο λεπτό, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα.

Το δεύτερο μέρος κύλησε χωρίς τις πολλές φάσεις με την ομάδα μας να μένει πίσω από πλευράς δημιουργικότητας και ευκαιριών. Σ’αυτό επηρέασαν βέβαια και οι πολλές αλλαγές καθόλη τη διάρκεια του δευτέρου ημίχρονου, όπως και οι αλλαγές σχηματισμών.

Η αντίπαλος ομάδα κέρδισε πέναλτι στο 90ο λεπτό και εκτελώντας το εύστοχα πήρε τη φιλική νίκη με 2-1 στο δεύτερο φιλικό που έδωσε η ομάδα μας στη διάρκεια της προετοιμασίας στην Ολλανδία.

Η ΕΝΤΕΚΑΔΑ

ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Με πολύ καλή ευκαιρία ξεκίνησε το παιχνίδι η ομάδα μας, μιας και στο 7′ ο Κατσαράβα έδωσε στον επερχόμενο Οκριασβίλι, ο οποίος μόνος απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα έστειλε την μπάλα ελάχιστα έξω. Τρία λεπτά αργότερα, δράστης ήταν ο Κατσαράβα ο οποίος έπιασε την κεφαλιά μετά την εκπληκτική σέντρα του Γκαλίτσιου και έστειλε την μπάλα μόλις άουτ.

Το γκολ για την ομάδα μας ήρθε στο 20′ όταν ο Κατσαράβα πίεσε ψηλά, έκλεψε την μπάλα, την έδωσε στον Τορνίκε, ο οποίος από πλεονεκτική θέση έδωσε προβάδισμα στην ομάδα μας.

Προβάδισμα που δεν κράτησε για πολύ, μιας και οι Σαουδάραβες, μετά από λάθος απομάκρυνση, επιχείρησαν το σουτ, ο Λόρια απόκρουσε ασταθώς και ο Αλ Σοφανί πήρε το ρημπάουντ για την ισοφαρίση.

Το 1-1 ήταν και το σκορ που οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Ισορροπημένο και χωρίς πολλές ευκαιρίες κύλησε το δεύτερο μέρος. Οι πολλές αλλαγές επηρέασαν γενικά το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο το οποίο κινήθηκε στη μετριότητα.

Η ομάδα μας κατάφερε να απειλήσει την αντίπαλο σε ένα μακρινό σουτ του Εγγλέζου στο 56ο λεπτό, το οποίο όμως πέρασε λίγο έξω από την εστία του αντίπαλου τερματοφύλακα.

Από εκείνο το σημείο και μετά, το παιχνίδι κύλησε χωρίς ουσιαστικές ευκαιρίες φθάνοντας έτσι στο 77ο λεπτό εκεί όπου χρειάστηκε ο Παπαδόπουλος να απομακρύνει τον κίνδυνο σε μια καλή ευκαιρία της Αλ Ταβοον.

Στο τέλος του αγώνα και συγκεκριμένα στο 90ο λεπτό, η Αλ Ταβοον κέρδισε πέναλτι με το οποίο ευτύχησε να πάρει προβάδισμα στο σκορ και συνάμα την φιλική νίκη με 2-1.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ