Ευκαιρία για δοκιμές

Ο αυριανός αγώνας με την Ομόνοια, δίνει την ευκαιρία στον Ρόνι Λέβι να δοκιμάσει κάποια πράγματα εν όψει των δύσκολων αγώνων για το πρωτάθλημα. Στο Δασάκι με την Άχνα, είχαμε πρόβλημα να κρατήσουμε μπάλα στο χώρο της μεσαίας γραμμής, και δίνεται πρώτης τάξεως ευκαιρία να ρίξει στη μάχη τον Λαμπάν μαζί με τον Σπαντάτσιο, σε περίπτωση που προτιμηθεί το 4-2-3-1. Ο Γάλλος μπορεί να ηρεμήσει το παιγνίδι της ομάδας μας από πολύ πίσω, καθώς Αλέξα και Σκοπελίτης δεν φημίζονται για τα οργανωτικά καθήκοντά τους.

Επίσης, με τον Ρέζεκ εκτός κλίματος τα τελευταία παιγνίδια, μπορεί να επαναφέρει δύο κλασσικά εξτρέμ στη βασική εντεκάδα, με τον Λαβόρδε να αγωνίζεται στο αριστερό άκρο και τον Κάλβο στο δεξί. Όσο για την θέση του κεντρικού επιθετικού, δικαιωματικά αυτή θα πάει στον Ιτζάγκι ο οποίος βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα.

Πιο δύσκολα είναι τα πράγματα στην άμυνα, όπου αντιμετωπίζουμε τα περισσότερα προβλήματα αυτή τη στιγμή. Είναι μεγάλο το ενδεχόμενο να επανέλθει ο Κόλιν ο οποίος θα δώσει ταχύτητα στο κέντρο της άμυνας, ενώ όσο αφορά τους ακραίους αμυντικούς, περιμένουμε να δούμε αν ο Λέβι ρισκάρει με Ντουάρτε και Αβραάμ στη βασική εντεκάδα ή διατηρήσει αριστερά τον Άντιτς.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ