Ευθύνες έχουν όλοι

Τέλος τα πειράματα και οι αλλαγές συστημάτων. Έχουν απομείνει εννέα αγωνιστικές μέχρι το τέλος και δεν επιτρέπονται σε καμία περίπτωση άλλοι πειραματισμοί. Ο Ρόνυ Λέβι, η άλλοτε αλεπού της τακτικής, που όχι άδικα βαφτίστηκε και ως Ρόνυ Ντέρμπι, καλείται να βγάλει από το ερμάρι το κοστούμι του προπονητή που παίρνει την ουσία και τις εκκωφαντικές νίκες.

Οι ευθύνες όμως δεν βαραίνουν μόνο τον προπονητή. Οι ποδοσφαιριστές ας προσγειωθούν και ας συνειδητοποιήσουν ότι τίποτε δεν έχει κερδηθεί. Γιατί αν χαθεί αυτό το πρωτάθλημα θα είναι απλά οι τζάμπα μάγκες του Ιανουαρίου.  Επιπολαιότητα και χαλαρότητα δεν έχει θέση πλέον στην ομάδα και είναι η ώρα που πρέπει να δώσουν την ψυχή τους  για τον τίτλο. Τις ικανότητες τις έχουν, ώρα να το επιβεβαιώσουν και πάλι.

Η διοίκηση ας σταματήσει επιτέλους να αφήνει απροστάτευτη την ομάδα στις ορέξεις του κάθε κορακιού και ας λάβει τα μέτρα που χρειάζονται. Δε γίνεται σε όσα ματς έχουμε χάσει βαθμούς να έχουμε αδικηθεί σε καίριες φάσεις, και από τους ίδιους ανθρώπους, και εμείς απλά να αναλωνόμαστε σε φωνές διαμαρτυρίας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ