«Δεν αξίζαμε…»

Δεν αξίζαμε να πάρουμε την πρόκριση, ήταν μεταξύ άλλων το σχόλιο του Σάββα Πηλακούτα για την αποψινή εμφάνιση και αποκλεισμό της ομάδας μας, από την ΕΝΠ.

Αναλυτικά αυτά που δήλωσε:

Αρχικά, ανέφερε: «Είναι ένα κακό αποτέλεσμα. Ήρθαμε να πάρουμε την πρόκριση και δεν τα καταφέραμε. Και στους δύο αγώνες φάνηκε πως δεν αξίζαμε να πάρουμε την πρόκριση. Στο πρώτο μέρος δεν βρήκαμε τις λύσεις, έπρεπε να ήμασταν πιο πιεστικοί και απαιτητικοί. Έγιναν αλλαγές στο δεύτερο μέρος, βρήκαμε ευκαιρίες χωρίς αποτέλεσμα. Ήρθαν και κάποιες καθυστερήσεις που έπρεπε να τις περιμένουμε. Ακολουθεί το παιχνίδι με την ΑΕΚ, εκεί πρέπει να αφοσιωθούμε μόνο από το πρωτάθλημα μπορούμε να κυνηγήσουμε την έξοδος την Ευρώπη. Πρέπει να προετοιμαστούμε, να δούμε ποιους θα έχουμε μαζί μας και από τους νέους ποδοσφαιριστές».

Για τη συνέχεια και την αστάθεια που παρουσιάζει η Ανόρθωση στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, τόνισε: «Να αναμένουμε νεότερα για τους ποδοσφαιριστές, ο Στεφανέλι θα είναι στη διάθεση του προπονητή. Δεν υπάρχει σταθερότητα η οποία μας βρίσκει εδώ που είμαστε. Πρέπει να αλλάξουν πολλά, πρέπει να βελτιωθούμε στο σκοράρισμα. Δεν το κάνουμε και μας στοιχίζει. Όταν σκοράραμε δεν μπορούσαμε να πάρουμε το παιχνίδι, όπως με την ΕΝΠ. Όλα αυτά πρέπει να τα δει ο προπονητής αν θα καταφέρουμε την έξοδο στην Ευρώπη».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ