Ανόρθωση 0 – 0 ΕΝΠ: Ντροπιαστικός αποκλεισμός, αποκαρδιωτική εμφάνιση

Ντροπιαστικό αποκλεισμό γνώρισε η ομάδα μας, που εμφανίστηκε άψυχη, δίχως πλάνο και δίχως θέληση για την πρόκριση. Πολύ κακοί στο πρώτο ημίχρονο, κακοί στο δεύτερο με τον αποκλεισμό να είναι γεγονός.

Η ΕΝΤΕΚΑΔΑ

ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Απογοητευτική ήταν η εικόνα της ομάδας μας στο πρώτο ημίχρονο. Δίχως φαντασία, φλύαρη και χωρίς ενέργεια στο παιχνίδι της. Μακρινές οι αποστάσεις και μία εικόνα που κάθε άλλο ομάδας που ήθελε τη νίκη πρόκριση έβγαζε.

Πρώτη καλή φάση ήταν για τους γηπεδούχους, όμως ευτυχώς ο Βάργκιτς με υπερένταση, έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Πίττα. Στη συνέχεια η ομάδα μας, έφτιαξε μία δύο καλές  στιγμές από στημένες μπάλες και κεφαλιές του Σίλτενφελντ, δίχως όμως κάτι αξιόλογο. Ως εκ τούτου το ημίχρονο μας βρήκε ισόπαλους με 0-0, σκορ που ασφαλώς δεν μας άρεσε.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Με μία αλλαγή ξεκίνησε ο Στρέπελ και με αλλαγή συστήματος. Πέρασε τον Κατσαράβα αντί του Ράγιος, ενώ άλλαξε τον σχηματισμό της ομάδας μας, σε 3-5-2. Ωστόσο η εικόνα δεν άλλαξε και ιδιαίτερα, με την ομάδα μας να μην μπορεί να βάλει ουσιαστική πίεση.

Με κύριο δράστη τον Κατσαράβα, δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες ωστόσο δεν υπήρχε πλάνο και νομοτελειακά η μοίρα του παιχνιδιού έμεινε αναλλοίωτη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ