Οι τρεις μεταγραφές και τα σενάρια

Η προαναγγελία από τον Ανδρέα Παντελή, πως θα γίνουν τρεις μεταγραφές ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, ξεκίνησε και τα σενάρια για το ποιοι μένουν και ποιοι φεύγουν.

Σίγουρα η ομάδα μας θα κινηθεί για την απόκτηση ενός ακραίου. Θεωρείται δεδομένο, μιας και ο Λαβόρδε δεν βγήκε, ο Σισέ δεν μπορεί κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να γίνονται αλχημείες στην εντεκάδα.

Από εκεί και πέρα, η ομάδα θα κινηθεί για την απόκτηση ενός κεντρικού μέσου που να μπορεί να δημιουργεί παιχνίδι. Ο Κοφί αγωνίζεται εκεί ως λύση ανάγκη, ανταποκρίνεται μερικώς ωστόσο δεν είναι ο κεντρικός μέσος ή τουλάχιστον ακόμη να γίνει στο επίπεδο που πρέπει να έχει, μια ομάδα με στόχους πρωταγωνιστικούς.

Από εκεί και πέρα η τρίτη τουλάχιστον θέση χωράει συζήτηση. Υπάρχει σκέψη να είναι για τερματοφύλακα. Ωστόσο η εμφάνιση του Βάργκιτς ίσως μας οδηγήσει σε δεύτερες σκέψεις. Επίσης γίνονται σκέψεις για να αποκτηθεί ποδοσφαιριστής κάτω των 22, στη μεσοεπιθετική γραμμή. Εκεί που στην ουσία καθαρόαιμος υπάρχει μόνο ο Ρούμπεν Ράγιος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ