ΑΕΛ 0 – 3 Ανόρθωσις: Τριάρα για Χριστουγεννιάτικο μποναμά

Με τριάρα φιλοδώρησε η ομάδα μας την ΑΕΛ, στο Τσίρειο, με μία ουσιαστική εμφάνιση. Δύο γκολ ο Ντούρις, ένα ο Μικελτάντζε.

Η ΕΝΤΕΚΑΔΑ

Με εκπλήξεις ήταν η εντεκάδα της ομάδας μας, με τον Στρέπελ να επιλέγει ως βασικό τερματοφύλακα τον Βάργκιτς, ενώ φανέλα βασικού έδωσε και στον Μικελτάντζε που πέρασε στη θέση του Μπεσάτ.

Ως εκ τούτου, κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Βάργκιτς, δεξιά ο Στρούνα, αριστερά ο Πράνιτς, με τους Σίφο και Ντουγκλάο στα στόπερ. Στη μεσαία γραμμή ο Κάτσαρ, με τους Κοφί και Ράγιος σε ένα πιο ελεύθερο ρόλο. Αριστερά στην επίθεση ο Ντούρις, δεξιά ο Μπέκα και στην κορυφή ο Κατσαράβα.

Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Ιδιαίτερα νωθρό ήταν το ξεκίνημα και για τις δύο ομάδες στα αρχικά στάδια του παιχνιδιού. Η ΑΕΛ στεκόταν καλύτερα, όμως δεν κατάφερε να γίνει απαιτητική στο παιχνίδι, αρκούμενη σε προϋποθέσεις. Από την πλευρά μας, ξεκινήσαμε ως είθισται νωθρά, όμως στην πορεία ανεβήκαμε, ευτυχώς αυτή τη φορά δίχως να βρεθούμε πίσω στο σκορ.

Στο 22’ ζητήσαμε πέναλτι σε τράβηγμα του Ντουγκλάο, με τον διαιτητή Δημητρίου να έχει αντίθετη άποψη. Οι πρώτες τελικές ανήκαν στην ΑΕΛ, όμως ο Βάργκιτς όταν χρειάστηκε ήταν εκεί και γλύτωσε την ομάδα μας από τον κίνδυνο. Στο 37’ ο Ράγιος τροφοδότησε τον Ντούρις, ο Σλοβάκος κατέβασε έξοχα την μπάλα στην περιοχή, ελίχθηκε και επιχείρησε το σουτ, η μπάλα κτύπησε στον Λαφράνς και κατέληξε στα δίχτυα του Βοζίνια, γράφοντας το 0-1. Στη συνέχεια μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, η ΑΕΛ μας έβαλε πίεση, ωστόσο τόσο το σουτ του Χουράδο, όσο και το σόλο του Αντάμοβιτς, βρήκε σε ετοιμότητα τον Βάργκιτς.

Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο δεύτερο ημίχρονο μπορεί η ΑΕΛ να μπήκε πιο δυνατά, όμως η ομάδα μας είχε άμεσες απαντήσεις. Τα δύο σουτ του Μακρή, ήταν οι πρώτες φάσεις στο ημίχρονο, με την ομάδα μας να απαντά. Αρχικά ο Ντούρις επιχείρησε από πλάγια να νικήσει τον Βοζίνια, όμως το τσίμπημα της μπάλας από τον Σλοβάκο κατέληξε άουτ. Στη συνέχεια σουτ του Κοφί αποκρούστηκε από τον Βοζίνια, με τον Μπέκα στο 55’, να κάνει τα τέρματα της ομάδας μας δύο και να δίνει ισχυρό προβάδισμα νίκης. Ο Γεωργιανός διάβασε τη φάση, έκλεψε την μπάλα από τους αμυντικούς της ΑΕΛ, βρέθηκε μόνος με τον Βοζίνια και δεν αστόχησε στο τετ-α-τετ του, γράφοντας το 0-2. Από το σημείο εκείνο και μετά ελέγξαμε πλήρως το παιχνίδι. Μάλιστα στο 83’ ο Μπέκα με ατομική ενέργεια πέρασε ότι βρήκε από δεξιά, τροφοδότησε τον Κοφί, αυτός τον Ντούρις με τον Σλοβάκο με τσίμπημα της μπάλας να σημειώνει το 0-3.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ