Πολύ δύσκολη νίκη στο Τάσος Μάρκου

Πολύ δύσκολη νίκη με 1-0 πήρε η ομάδα μας στο παιγνίδι με την Αγία Νάπα στο «Τάσος Μάρκου» στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος. Ήταν η έβδομη σερί νίκη για τη Μεγάλη Κυρία μετά την ισοπαλία με την ΕΝΠ την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος, ένα σερί που σταμάτησε στις εννέα. Η ομάδα μας ήταν πολύ κατώτερη των περιστάσεων, πολύ πίσω από τις πραγματικές τις δυνατότητες και παραλίγο να αφήσει δύο βαθμούς στο Παραλίμνι. Ο Οκκάς όμως με τέρμα λίγο πριν το τέλος το παιγνιδιού, μας έδωσε μία σημαντικότατη νίκη.

Η σύνθεση

Ο Ρονκάτο επανήλθε στην εντεκάδα μετά την τιμωρία του Λαβόρδε, με τον Βραζιλιάνο να αποτελεί την μόνη αλλαγή ποδοσφαιριστή σε σχέση με τον αγώνα απέναντι στην Σαλαμίνα μία εβδομάδα νωρίτερα. Ο Βαλβέρδε ήταν κάτω από τα δοκάρια, με Ίλιτς και Κόλιν να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, και τους Σιέλη και Άντιτς τους δύο ακραίους αμυντικούς. Οχαγιόν και Σκοπελίτης ήταν τα δύο αμυντικά χαφ, με τους Ιτζάγκι και Ρέζεκ να συμπληρώνουν την επιθετική γραμμή.

Πρώτο ημίχρονο

Η ομάδα μας στην αρχή του παιγνιδιού είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν μπορούσε να οργανώσει καλά το παιγνίδι της καθώς η Αγία Νάπα αμυνόταν πολύ καλά με όλους της τους ποδοσφαιριστές. Οι παίκτες μας ήταν στατικοί και γύριζαν συνέχεια την μπάλα πίσω, μη μπορώντας να βρουν κενούς χώρους. Πέραν ενός σουτ του Σπαντάτσιο, δεν απειλήσαμε σχεδόν καθόλου την ομάδα της Αγίας Νάπας, η οποία σε μερικές της αντεπιθέσεις ήταν επικίνδυνη. Με τον κλασσικό ακραίο επιθετικό απών από την 11άδα, δεν μπορούσαμε να διασπάσουμε την αντίπαλη άμυνα, ιδιαίτερα από την στιγμή που οι ακραίοι μας αμυντικοί και πάλι δεν κατέβαιναν στο αντίπαλο μισό για να βοηθήσουν.

Δεύτερο ημίχρονο

Με μία αλλαγή ξεκινήσαμε το δεύτερο ημίχρονο, με τον Οκκά να παίρνει την θέση του Ρονκάτο. Υπήρχε περισσότερη κίνηση από τους ποδοσφαιριστές μας, αλλά και πάλι δεν μπορούσαμε να δημιουργήσουμε φάσεις. Η Αγία Νάπα αμυνόταν πολύ καλά και έβρισκε κενούς χώρους στις αντεπιθέσεις της και μάλιστα ήταν πιο επικίνδυνη από εμάς. Το παιγνίδι από κάποιο σημείο και μετά έγινε αρκετά γρήγορο, καθώς αφήσαμε αρκετούς χώρους κενούς, ενώ η ομάδα της Αγίας Νάπας στο 74ο λεπτό είχε και δοκάρι!  12 λεπτά προηγουμένως, πραγματοποιήσαμε και την δεύτερη μας αλλαγή, με τον Ζούλα να παίρνει την θέση του Οχαγιόν.  Στο 78′ είχαμε την καλύτερη μας ευκαιρία στο παιγνίδι, όταν ο Χρυσοστόμου απέκρουσε εξαιρετικά το σουτ του Οκκά.  Έξι λεπτά αργότερα, ήρθε το τέρμα για την ομάδα μας με κοντινή κεφαλιά του Οκκά και το τέλος  μας βρήκε να πανηγυρίζουμε μία σημαντική νίκη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ