Οι φοιτητές στην εποχή του ραδιοφώνου

“Ρετρό” θα είναι το παιχνίδι της Τετάρτης ανάμεσα στην ομάδα μας και την Αγία Νάπα, για τους φοιτητές εκτός Κύπρου και γενικά τους κατοίκους εξωτερικού. Αυτό, μιας και η LTV αποφάσισε να μη δείξει τον αγώνα της πρωτοπόρου ομάδας στο πρωτάθλημα! Ομάδας, της οποίας ας μη ξεχνάμε είναι και χορηγός.

Πέντε παιχνίδια θα διεξαχθούν την Τετάρτη, τρία εκ των οποίων “ανήκουν” στη Λουμιέρ, τουλάχιστον τηλεοπτικά. Αυτά είναι το ΑΕΛ-ΑΕΚ, το ΑΠΟΕΛ-Άχνα και το Ανόρθωσις-Αγία Νάπα. Αν υποθέσουμε ότι το πρώτο είναι όντως ντέρμπι και δικαιολογείται η τηλεοπτική του μετάδοση, τότε δεν μπορούμε να καταλάβουμε το κριτήριο με το οποίο οι ιθύνοντες του συνδρομητικού καναλιού “ψήφισαν” το δεύτερο ΑΠΟΕΛ κι όχι την πρωτοπόρο Ανόρθωση, όταν αμφότερες αντιμετωπίζουν αντιπάλους του τρίτου γκρουπ.

Όπως και να ‘χει, εμείς ευχόμαστε η μη τηλεοπτική μετάδοση να ενισχύσει την κάθοδο των οπαδών μας στο Αντώνης Παπαδόπουλος, παρά το ακατάλληλο της ημέρας. Πλην όμως, δεν μπορούμε παρά να μην καυτηριάσουμε το γεγονός ότι χιλιάδες Ανορθωσιατών εκτός Κύπρου, θα μείνουν χωρίς εικόνα της ομάδας, μετά από αναμονή μάλιστα τριών βδομάδων!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ