Νίκη = Πρωτάθλημα στο ΑΤΙ

Σαν έτοιμες από καιρό είναι οι κοπέλες της πετοσφαιρικής μας ομάδας, για να κατακτήσουν το πέμπτο πρωτάθλημα στην ιστορία μας. Με νίκη αύριο (Τρίτη 26/3 20:00) κόντρα στον Απόλλωνα τελειώνουν την υπόθεση τίτλος, ενώ είμαστε ακόμα στην δεύτερη αγωνιστική της Β’ Φάσης και θα απομένουν άλλοι τέσσερις αγώνες!

Ουσιαστικά, κερδίζοντας αύριο το δίποντο, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα (θα εξαρτηθεί και από τον αγώνα ΑΕΚ-ΑΕΛ) να τελειώσει και μαθηματικά η υπόθεση τίτλος. Αν έρθει η νίκη, στη χειρότερη των περιπτώσεων η ομάδα μας θα χρειάζεται από 1 έως 3 σετ στα επόμενα 4 παιχνίδια ασχέτως νίκης ή ήττας σε αυτά.

Παρ’ όλα τα σενάρια, οι κοπέλες δεν αποπροσανατολίζονται και αντιμετωπίζουν το παιχνίδι σοβαρά όπως και όλα τα προηγούμενα. Το παιχνίδι θα πρέπει να το κερδίσουν οι ίδιες και είναι ίσως το πιο καθοριστικό της σεζόν για την ομάδα. Ο προπονητής κ. Ομελτσένκο με την εμπειρία του, γνωρίζει πως να προσγειώσει τις αθλήτριες του και συνεχίζει στους ίδιους ρυθμούς την προετοιμασία της ομάδας.

Η συμπαράσταση των φίλων της ομάδας, θα δώσει επιπλέον κίνητρο στις πετοσφαιρίστριες για μια καλή παρουσία και μια καθαρή νίκη επί των αντιπάλων τους.

Το ΑΤΙ θα φορέσει τα γιορτινά του και όλοι ελπίζουν ότι το βράδυ μετά τον αγώνα θα είναι σε θέση να πανηγυρίζουν για την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος, που θα κλείσει και τις πληγές από την περσινή απώλεια του στο τελευταίο σετ της σεζόν.

Ο αγώνας ξεκινά στις 20:00 και για πρώτη φορά φέτος στο γυναικείο πρωτάθλημα, θα μεταδίδεται ζωντανά με εικόνα από το ΑΤΙ, στο κανάλι της ιστοσελίδας μας www.anorthosis24.net

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ