«Η τύχη στα χέρια μας»

Στο ραδιόφωνο του SuperSport FM μίλησε ο Σύμβουλος Επικοινωνίας της ομάδας μας Αλέξανδρος Αλεξάνδρου, αναφορικά με το παιγνίδι της Τετάρτης απέναντι στην Αγία Νάπα. Ο κ. Αλεξάνδρου τόνισε πως η διακοπή ήταν βοηθητική για την ομάδα μας, προσθέτοντας όμως πως κανείς δεν ήθελε μια τόσο μεγάλη διακοπή, «όμως αφού έτσι ήρθε δεν μπορούσαμε να κάνουμε αλλιώς».

«Πεθυμήσαμε το ποδόσφαιρο και επιστρέφουμε ξανά για το παιχνίδι με την Αγία Νάπα όπου ο στόχος της νίκης είναι αδιαπραγμάτευτος. Από δω και πέρα κάθε βαθμός αποκτά μεγαλύτερη αξία. Είμαστε αισιόδοξοι, θα έχουμε και περισσότερο κόσμο καθώς το παιχνίδι δεν θα είναι τηλεοπτικό και με την βοήθεια του μπορούμε να κερδίσουμε», ανέφερε για το παιγνίδι.

Όσον αφορά τη συνέχεια του πρωταθλήματος, τόνισε πως η κατάκτηση του τίτλου εξαρτάται από εμάς. «Όχι γιατί έχουμε τρεις βαθμούς διαφορά. Υπάρχουν 11 παιχνίδια μεταξύ των οποίων τα τρία θα τα δώσουμε με το ΑΠΟΕΛ το οποίο μπορεί να πει το ίδιο πράγμα, θα παιχτούν 9 βαθμοί. Οι υπόλοιποι που ακολουθούν χρειάζονται συνδυασμό αποτελεσμάτων… επαναλαμβάνω ότι όλα εξαρτώνται από την δική μας ομάδα».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ