Απόλλων 1 – 2 Ανόρθωσις: Κι όμως αυτή η ομάδα, έχει ακόμη χαρακτήρα

Διπλό μέσα στο Τσίρειο για την ομάδα μας, που με ρεσιτάλ ευστοχίας, κέρδισε τον Απόλλωνα και του έσπασε το αήττητο.

Η ΕΝΤΕΚΑΔΑ

Με αλλαγές παράταξε την ομάδα μας, ο Γιούργκεν Στρέπελ. Συγκεκριμένα άφησε εκτός εντεκάδας τον Μπέκα και στη θέση του πέρασε τον Κατσαράβα, όπως επίσης και τον Κάτσαρ, με τον Νόσα να παίρνει θέση στο βασικό σχήμα.

Ως εκ τούτου, κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Δημητρίου, δεξιά ο Στρούνα, αριστερά ο Μπεσάτ, με τους Σίφο και Ντουγκλάο να συνθέτουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στη μεσαία γραμμή, δίδυμο στα χαφ ήταν οι Νόσα και Ζοάο, με τον Ράγιος να κινείται σε ένα πιο ελεύθερο ρόλο. Από εκεί και πέρα αστην επίθεση, αριστερά ήταν ο Ντούρις, δεξιά ο Λαβόρδε και στην κορυφή ο Κατσαράβα.

ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Γκολ από τα αποδυτήρια επεφύλασσε η ομάδα μας στον Απόλλωνα. Ο Ράγιος επιχείρησε το σουτ, είχαμε την ασταθή απόκρουση από τον Βάλε, με τον Ντούρις να παίρνει το ρημπάουντ και από κοντά να γράφει το 0-1. Γκολ που λειτούργησε ευεργετικά στην πεσμένη ψυχολογία των παικτών μας.

Από εκεί και πέρα το παιχνίδι, ήταν ο Απόλλωνας που έψαξε το γκολ, ενώ από την πλευρά μας, επιχειρήσαμε μέσω αντεπιθέσεων να πετύχουμε ένα δεύτερο γκολ.

Στο 24’ ο Στρέπελ απέσυρε τον Λαβόρδε και πέρασε στη θέση του τον Εγγλέζου. Αλλαγή τακτικής για τον Ολλανδό, που μπορεί ο Ρίκκι προηγουμένως να ένοιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό, ωστόσο ο Στρέπελ δεν ήταν ικανοποιημένος από τον Κολομβιανό και προτίμησε να τον αποσύρει.

Στο 33’ διπλασιάσαμε τα τέρματα τας με τον Ντούρις. Ο Ράγιος έκανε το γέμισμα, ο Πέδρο δεν βρήκα καλά την μπάλα που έφθασε στον Εγγλέζου, που γέμισε εκ νέου την αντίπαλη περιοχή και ο Ντούρις από κοντά έκανε το 0-2.

Οι ευκαιρίες που δημιούργησαν οι γηπεδούχοι, δεν βρήκαν στόχο, με το ημίχρονο να κλείνει με 6 τελικές για την ομάδα της Λεμεσού.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Κακό ήταν το ξεκίνημα μας στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Απόλλωνα με το καλημέρα να μειώνει σε 1-2. Μετά από σουτ  του Μάρκοβιτς στο δοκάρι, ο Μάγκλιτσα με κεφαλιά μείωσε για τους Λεμεσιανούς.

Η ομάδα μας είχε παθητικό ρόλο, με μόνο στόχο να διατηρήσει το υπέρ της προβάδισμα. Σε αυτό φυσικά, ρόλο έπαιξε και η αποχώρηση του Ντούρις στο 47’, μιας και ο Σλοβάκος αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού.

Ο Απόλλωνας μπορεί να ήταν πιο επιθετικός, να κράτησε μπάλα, ωστόσο δεν κατάφερνε να εκδηλώνει με ευκολία επιθετικές προσπάθειες.

Η ομάδα μας στο 75’ έχασε μοναδική ευκαιρία να τελειώσει το παιχνίδι, με τον Ράγιος να είναι άστοχος. Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι τέλους, με την ομάδα μας να κερδίζει το δεύτερο της τρίποντο στο πρωτάθλημα.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ