Την βρίσκει μετά τις εκλογές

Κακά τα ψέματα η διακοπή μετά τις εκλογές επηρεάζει. Κάνοντας μια καταγραφή των αποτελεσμάτων της ομάδας μας αμέσως μετά από προεδρικές εκλογές επιβεβαιώνεται το γεγονός ότι μετά τις εκλογές η ομάδα μας την βρίσκει και έχει τον τρόπο να παίρνει το τρίποντο. Μόνη εξαίρεση το 1993 όπου η ομάδα μας διήνυσε την χειρότερη χρονιά στην δεκαετία του 90.

Το 2008 σε κλίμα έντονης πολιτικής αντιπαράθεσης η ομάδα μας κατέβαλε την Ομόνοια με 2-0, μια επικράτηση που είχε ως αποτέλεσμα την εδραίωση της στην κορυφή.

Πανηγυρική επιστροφή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις είχαμε το  2003 καθώς  η Ανόρθωσις υπό τις εντολές του Ανδρέα Μιχαηλίδη συνέτριψε εκτός έδρας την Αλκή με 7-1. Η νίκη αυτή  διεύρυνε το νικηφόρο σερί που είχε ξεκινήσει και την διατήρησε σε τροχιά τίτλου.

Το 1998 μπορούμε να πούμε πως η διακοπή λόγω εκλογών επηρέασε αρνητικά καθώς πριν τις εκλογές η ομάδα μας είχε νικήσει την συμπολίτισσα Νέα Σαλαμίνα με το εκκωφαντικό 7-1 ενώ στο ματς μετά τις προεδρικές κατέβαλε  δύσκολα εκτός έδρας τον Εθνικό Άσσιας με 2-1.

Στο μακρινό 1993 όπου η ομάδα μας διήνυσε την χειρότερη χρονιά  στην δεκαετία του 1990 γνώρισε εκτός έδρας ήττα από την Ομόνοια με 1-0.Μια ήττα που λίγο πολύ ήταν αναμενόμενη καθώς προηγουμένως είχε προηγηθεί και η εντός έδρας ήττα από το Παραλίμνι.  Η Ομόνοια στο τέλος της χρονιάς πανηγύρισε τον τίτλο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ