Ο Λέβι δεν βολεύει πια

Παρελθόν από τον πάγκο της ομάδα μας αποτελεί από χθες ο Ρόνι Λέβι. Ο Ισραηλινός πλήρωσε το μάρμαρο για το άσχημο ξεκίνημα της Ανόρθωσης τόσο στην Ευρώπη με τον άδοξο αποκλεισμό, όσο και στο πρωτάθλημα με τα άσχημα αποτελέσματα στις πρώτες τέσσερεις αγωνιστικές του.

Ως εκ τούτου και ως είθισται στον προπονητή φορτώνονται όλα τα προβλήματα, ψάχνοντας την γιατρειά στο αμέσως επόμενο διάστημα με την ευχή, να γυρίσει ο τροχός.

Σίγουρα, άμοιρος ευθυνών δεν ήταν ο Ισραηλινός όμως δεν ήταν και ο μόνος υπαίτιος. Τις δικές της ευθύνες πρέπει να αναλάβει και να μην επαναλάβει η παρούσα διοίκηση, όπως και οι ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν το ποδοσφαιρικό τμήμα. Παίκτες που πριν λίγους μήνες δεν δέχονταν να χάσουν από κανέναν, σήμερα δεν μπορούν να κερδίσουν κανέναν. Σίγουρα μεγάλο μερίδιο ευθύνης αναλογεί σε αυτούς όπως και στην διοίκηση και στον προπονητή Λέβι.

Πλέον ο Λέβι δεν βολεύει πια για να ρίχνονται όλα σε αυτόν από τον κόσμο. Για αυτό, αν θέλουμε να υλοποιήσουμε τους στόχους μας πρέπει να γίνει η καλύτερη δυνατή επιλογή στον προπονητή με κάποιον από το πάνω ράφι, που να μπορεί να αντέξει το βάρος και να ελέγξει τα αποδυτήρια και όχι μόνο…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ