Όλοι καλεσμένοι στο πρώτο πάρτυ ανόδου

Απαλλαγμένo από το άγχος της βαθμολογικής συγκομιδής, το τμήμα φούτσαλ του σωματείου υποδέχεται αύριο στις 20:30 στο Κοινοτικό Λάρνακος την Α.Π.Ε.Αρακαππά. Όπως προαναφέραμε, εδώ και δύο εβδομάδες η ομάδα μας αναπνέει αέρα ανόδου μιας και εξασφάλισε και βαθμολογικά την συμμετοχή της στην Β΄ κατηγορία. Δεν θα μπορούσαμε να ζητήσουμε και καλύτερο αντίπαλο μιας και απέναντί μας θα βρεθεί η ομάδα με την οποία δώθηκε εν τέλει η μάχη για την τρίτη προνομιούχο θέση.

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου η ομάδα μας δυσκολεύτηκε αλλά έκαμψε την αντίσταση των φιλοξενουμένων με 3-2, με σκόρερ τους Χαρή, Δημητρίου και Κεραυνό. Στον δεύτερο γύρο δράση ανέλαβε ο δεύτερος σκόρερ της ομάδας Σταύρος Σταύρου ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ του μεγάλου διπλού.

Δυστυχώς το απουσιολόγιο της ομάδας είναι γεμάτο μιας και πέραν των Στυλιανού και Χαραλάμπους που αποχώρησαν, το βαρύ πυροβολικό της ομάδας Δημήτρης Δημητρίου είναι τραυματίας, ο Κεραυνός αποχώρησε τουλάχιστον για φέτος επίσης, ενώ ο τερματοφύλακας Τοφή θα απουσιάζει για προσωπικούς λόγους.

Εμείς δεν έχουμε παρά να καλέσουμε τον Ανορθωσιάτικο κόσμο ώστε να χειροκροτήσουμε όλοι την γενναία προσπάθεια των φουτσαλιστών.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ