Η ώρα των ηγετών

Φθάσαμε στην τελική ευθεία για το τέλος του πρωταθλήματος, με την ομάδα μας να βρίσκεται τρεις βαθμούς μπροστά από το δεύτερο ΑΠΟΕΛ. Είναι η ώρα που οι ηγέτες της ομάδας πρέπει να την πάρουν από το χέρι και να την οδηγήσουν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα, οι ηγετικές μορφές της Μεγάλης Κυρίας πρέπει να βγουν μπροστά και να δώσουν το έναυσμα της κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Ποδοσφαιριστές όπως οι Ρέζεκ, Σπαντάτσιο, Οκκάς, Λαμπάν, Ίλιτς, Σκοπελίτης, θα πρέπει να ανεβάσουν στροφές και να συμπαρασύρουν μαζί τους και τους υπόλοιπους. Στα δύσκολα φαίνονται οι ηγέτες, και δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι οι ομάδα μας έχει αρκετούς από αυτούς. Για τον λόγο αυτό είμαστε και πρώτοι στην βαθμολογία αυτή τη στιγμή, καθώς σε κάθε παιγνίδι ξεχωριστά, όλο και κάποιος έπαιρνε τη σκυτάλη και οδηγούσε την ομάδα προς τη νίκη.

Για αυτό και είμαστε σίγουροι ότι αν οι περισσότεροι από αυτούς δείξουν το πραγματικό τους πρόσωπο, η συνέχεια θα είναι η επιθυμητή μας εμάς.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ