Κλειδί ο Ναός

Τρία παιγνίδια από τα συνολικά πέντε μέχρι την λήξη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, θα δώσει η ομάδα μας στο Αντώνης Παπαδόπουλος. Η αρχή θα γίνει με την Αγία Νάπα την ερχόμενη Τετάρτη, ενώ απομένουν αυτά με ΑΕΚ και ΑΠΟΕΛ κατά σειρά. Στην έδρα μας έχουμε δώσει τα τρία από τα τέσσερα μη νικηφόρα μας φετινά παιγνίδια, ενώ τα δύο ήταν στα ντέρμπι με ΑΕΛ και Απόλλωνα.

Για να πάμε με τις καλύτερες προϋποθέσεις στα πλέιοφ, απαιτείται να εκμεταλλευτούμε στο έπακρον την έδρα μας μέχρι τότε, και ιδιαίτερα στα παιγνίδια με ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ που μας ακολουθούν στην βαθμολογία. Δύο νίκες σε αυτούς τα αγώνες θα μας δώσουν τεράστιο ψυχολογικό κυρίως αβαντάζ για τη συνέχεια, ενώ θα περιμένουμε να χάσουν βαθμούς στο μεταξύ τους παιγνίδι στο ΓΣΖ.

Έχουμε εμπιστοσύνη ότι η ομάδα του Λέβι θα κάνει αυτά που αναμένει ο κόσμος, καθώς έδειξε μέχρι σήμερα ότι έχει τον τρόπο να παίρνει τα ντέρμπι. Το πώς θα παρουσιαστεί η ομάδα μετά τις δύο απανωτές ήττες είναι το μεγάλο στοίχημα, και αν δείξουμε το κανονικό μας πρόσωπο, δεν έχουμε να ανησυχούμε για τίποτε.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ