«Να επιστρέψουμε στις επιτυχίες»

Για τα αγωνιστικά δεδομένα της ομάδας μίλησε στο ραδιόφωνο του SuperSport ο Σύμβουλος Επικοινωνίας της ομάδας μας Αλέξανδρος Αλεξάνδρου, ο οποίος για το επερχόμενο παιγνίδι με την Αγία Νάπα, τόνισε πως στόχος μας είναι η επιστροφή στις επιτυχίες και πως δεν υποτιμάμε τον αντίπαλό μας.

Για τον Ζόρζε και τον τραυματισμό του ανέφερε πως περιμένουμε τις εξετάσεις για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του προβλήματος που αντιμετωπίζει. «Αντιμετώπισε ένα μυϊκό τραυματισμό και θα διαφανεί πόσο σοβαρός είναι και πόσο διάστημα θα μείνει εκτός. Είχε ενοχλήσεις μετά το τέλος της προπόνησης της Παρασκευής. Με κάποιες επιπλέον εξετάσεις θα δούμε πόσο μεγάλο είναι το πρόβλημα του».

Για τα νέα αποκτήματα, ανέφερε πως με την διακοπή τους δίνεται η ευχέρεια να γνωρίσουν καλύτερα τα δεδομένα, να αφομοιώσουν τον τρόπο με τον οποίο θέλει ο προπονητής να δουλεύει. «Είναι σημαντικό να υπάρχουν επιπλέον επιλογές», ανέφερε.

Για τον Βαλβέρδε τόνισε: «Θα δούμε πότε επιστρέφει ο Βαλβέρδε. Αυτή τη στιγμή είναι άγνωστο. Θα περιμένουμε να δούμε πότε θα τον υπολογίζει ο προπονητής».

Για τον επερχόμενο αγώνα με την Αγία Νάπα, τόνισε την σιγουριά του ότι μετά από δύο αποτυχίες οι ποδοσφαιριστές μας θα επανέλθουν. «Θα γίνει σωστή προετοιμασία. Δεν υποτιμάμαι τον αντίπαλο και έχουμε σκοπό να επιστρέψουμε στις επιτυχίες», είπε.

Όσον αφορά τις δηλώσεις Σάββα Κάκου στην Sportday, για την σιγουριά που έδειξε ο Πρόεδρος για κατάκτηση του πρωταθλήματος, ανέφερε πως με μία αποτυχία στο πρωτάθλημα δεν αλλάζει κάτι. «Πληγώθηκε ο εγωισμός και αυτό μόνο σε καλό θα μας βγει. Το ότι εκφράζει βεβαιότητα, είναι κάτι που βγαίνει με το τι βλέπουμε καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς. Διαθέτουμε ένα καλό και ποιοτικό ρόστερ που μπορεί να αντέξει. Έχουμε παίκτες που μπορούν να αντέξουν στα δύσκολα», είπε.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ