Νίκες πριν τον γολγοθά

Έντεκα παιγνίδια απόμειναν για την λήξη του φετινού πρωταθλήματος, με το πρώτο να είναι απέναντι στην Αγία Νάπα στο Αντώνης Παπαδόπουλος. Ακολουθεί το παιγνίδι με τον Εθνικό στο Δασάκι, και μετά μπαίνουμε στον γολγοθά των εννιά συνεχόμενων ντέρμπι. Τρία μέχρι την λήξη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος (κατά σειρά ΑΕΚ, ΑΕΛ, ΑΠΟΕΛ), και έξι για την φάση των πλέιοφ.

Στο πρωτάθλημα, η ομάδα μας σε συνολικά επτά παιγνίδια απέναντι στις άλλες θεωρητικά μεγάλες ομάδες, μετράει πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες, κάτι που ψυχολογικά μας δίνει πλεονέκτημα για τα πολλά ντέρμπι που έρχονται μαζεμένα. Δείξαμε ότι γνωρίζουμε τον τρόπο να παίρνουμε τις νίκες σε αυτά τα παιγνίδια, και με ΑΕΛ και Απόλλωνα στο Αντώνης Παπαδόπουλος όπου δεν πήραμε τη νίκη, είδαμε αρκετά σοβαρά διαιτητικά λάθη εις βάρος μας ενώ και στα δύο αγωνιζόμασταν με δέκα ποδοσφαιριστές, όπου και πάλι μπορούσαμε να πάρουμε τις νίκες.

Αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι να πάρουμε τις δύο αναμενόμενες νίκες με Αγία Νάπα και Εθνικό και να μην πετάξουμε άλλους βαθμούς όπως κάναμε με τη Σαλαμίνα, και να πάμε στα ντέρμπι με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία. Εκεί θα τα δώσουμε όλα για όλα, και είμαστε σίγουροι ότι οι ποδοσφαιριστές μας θα κάνουν αυτό που έκαναν από την αρχή της χρονιάς και τον Μάη θα φέρουν τον τίτλο στο Αντώνης Παπαδόπουλος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ