Κάκος: «Είμαι σίγουρος για την ομάδα»

Στην εφημερίδα SportDay μίλησε ο Πρόεδρος του Σωματείου Σάββας Κάκος, ο οποίος τόνισε την σιγουριά του για την φετινή ομάδα, και πως για τη συνέχεια χρειάζεται αρκετή δουλειά εκ μέρους μας. Αναλυτικά:

Για το πως βλέπει τη συνέχεια μετά τα δύο αρνητικά αποτελέσματα με τη Νέα Σαλαμίνα στο πρωτάθλημα και την Ομόνοια στο κύπελλο;

«Συνεχίζουμε με καθαρό μυαλό, προσγειωμένοι και το μόνο που προστίθεται τώρα μετά τα τελευταία αποτελέσματα είναι το πεισμωμένοι. Εκείνο που χρειαζόμαστε για την συνέχεια ξέρουμε τι είναι. Χρειαζόμαστε τρία πράγματα: δουλειά, δουλειά, δουλειά. Όλος ο κόσμος έχει πίστη στη φετινή Ανόρθωση και εμείς ως διοικητικό συμβούλιο, πιστεύουμε πάρα πολύ σε όσους αποτελούν αυτή την ομάδα».

Για το αν θεωρεί ότι υπάρχει επιπλέον πίεση μετά την βαριά ήττα από την Ομόνοια στο κύπελλο;

«Από την αρχή της χρονιάς υπάρχει πίεση για μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό. Ήταν μια κακή παρένθεση ο αγώνας με την Ομόνοια. Σίγουρα μας στενοχώρησε αυτή η ήττα. Θα μπορούσε να ήταν και διαφορετικό το αποτέλεσμα όμως δεν έχει σημασία να στεκόμαστε στο παρελθόν, αυτό έχει περάσει. Έμαθα στη ζωή μου να κοιτάζω μπροστά. Διδασκόμαστε από τα λάθη μας και κοιτάζουμε το μέλλον. Είμαι σίγουρος για αυτή την ομάδα που φτιάξαμε». 

Για το γεγονός ότι ο κόσμος ακόμα και μετά τα δύο συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα δεν έπαψε να στέλνει μηνύματα στήριξης και συμπαράστασης προς την ομάδα σχολίασε:

«Από την αρχή της σεζόν το μεγάλο όπλο της ομάδας είναι ο κόσμος της. Έχω πει πολλές φορές ότι αυτή η συσπείρωση είναι ο κύριος λόγος που η Ανόρθωση ανέκτησε την δυναμική που είχε την προηγούμενη πενταετία.  Δεν είναι μόνο λόγια. Αυτά που λέω τα εννοώ. Το μόνο που έχουμε να τους πούμε είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ. Να είναι όλοι βέβαιοι ότι εμείς ως διοίκηση και όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα είμαστε ένα με τον κόσμο. Λατρεύουμε αυτή την ομάδα και θα δώσουμε την ψυχή μας ούτως ώστε η Ανόρθωση να πάρει αυτό που της αξίζει».     

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ