Το στοίχημα

Ένα σημαντικό στοίχημα που έχει να κερδίσει ο Ρόνι Λέβι, είναι να εντάξει τα τρία νέα μεταγραφικά αποκτήματα στην υπόλοιπη ομάδα. Ο Ισραηλίτης έφερε τρεις ποδοσφαιριστές για την αμυντική γραμμή, τους Ντουάρτε, Αβραάμ και Γκάλαμαζ, με τους πρώτους δύο να είναι ακραίοι αμυντικοί με επιθετικές τάσεις, και ο τρίτος κεντρικός αμυντικός.

Μέχρι τον Ιανουάριο, η ομάδα μας αγωνιζόταν με ακραίους αμυντικούς με περισσότερο αμυντικά στοιχεία, κάτι που φαινόταν και στην ανάπτυξη της ομάδας καθώς οι επιθετικοί δεν έπαιρναν αρκετές βοήθειες από τους ακραίους αμυντικούς. Με τον ερχομό Ντουάρτε και Αβραάμ, ο Λέβι έχει στην διάθεσή του ακραίους για ότι πλάνα καταστρώσει στα παιγνίδια, και πρέπει να βρει την κατάλληλη ισορροπία σε όλες τις γραμμές σε σχέση και το πώς αναπτύσσεται η ομάδα στον αγωνιστικό χώρο.

Με την Ομόνοια στο Κύπελλο, άφησε τους Αβραάμ και Ντουάρτε στον πάγκο, ενώ με τους Λαβόρδε και Κάλβο να μην είναι απειλητικοί, η επιθετική ανάπτυξη της ομάδας κόλλησε και δεν μπορούσε να γίνει επικίνδυνη. Είναι λογικό σε ντέρμπι να αγωνιστείς με κάπως πιο συντηρητικό σχηματισμό, και είναι εδώ που ο Λέβι θα πρέπει να βρει την κατάλληλη ισορροπία, πριν μπούμε στα συνεχόμενα ντέρμπι, και να καταφέρει να συνδυάσει τόσο τους ακραίους με τα  επιθετικά στοιχεία, όσο και αυτούς με τα αμυντικά, αναλόγως φυσικά και με τον αντίπαλο.

Είναι και ο Γκάλαμαζ, ο οποίος αναμένεται να δώσει λύσεις με το ντεφορμάριμα ποδοσφαιριστών όπως οι Ίλιτς και Ζόρζε. Για αυτά θα έχει μερικές ημέρες παραπάνω λόγω της διακοπής για τις εκλογές για να δουλέψει, και να εκμεταλλευτεί τις νέες μεταγραφές με τον καλύτερο τρόπο για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ