Το Πνεύμα της Ανορθώσεως δεν πτοάται…

8 Ιουλίου 1958. Το οίκημα όπου στεγάζεται από το 1931 η Ανόρθωσις, στη στοά Χ’’Μιχαήλ, στην οδό Ερμού, ανατινάσσεται από τους Άγγλους. Ήταν τότε που ο Πρόεδρος του Σωματείου μας Αναστάσιος Οικονομίδης, είπε «Πλανάσθε. Το Πνεύμα της Ανορθώσεως δεν πτοάται, δεν καταστρέφεται. Και η ωραία μας Ανόρθωσις ως ο Φοίνιξ, αενάως αναγεννάται. Δια να συνεχίσει την ιστορικήν και μεγάλην πορεία της».

Δεν θα τα βάψουμε μαύρα για μία ήττα. Οι χαρές που μας έδωσε φέτος αυτή η ομάδα είναι πολύ περισσότερες από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα. Όπως συνηθίσαμε σε αυτά τα 102 χρόνια ζωής, αναγεννιόμαστε μέσα από την τέφρα μας και μεγαλουργούμε. Και αυτό θα κάνουμε ακόμα μία φορά.

Διοίκηση, προπονητής, παίχτες και κόσμος, θα ανασυνταχθούν για τη δύσκολη συνέχεια, και θα δώσουμε και πάλι τις απαντήσεις μας. Είμαστε σίγουροι ότι αυτά που είδαμε με Σαλαμίνα και Ομόνοια, ήταν απλά μία κακή παρένθεση στο ωραίο τέλος που θα έχει η φετινή χρονιά.

Αρχής γενομένης με την Αγία Νάπα για την 22η αγωνιστική, η Μεγάλη Κυρία θα επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών, και θα κλείσει κάποια στόματα που βιάστηκαν να ανοίξουν. Και θα τα κλείσουμε με εμφαντικό τρόπο. Πιστεύουμε σε αυτή την ομάδα, και στο τέλος θα μας κάνει περήφανους.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ