Τι έγινε και τι θα γίνει με Λαβόρδε;

Για την περίπτωση του Ρικάρντο Λαβόρδε, που θα μας απασχολήσει και αυτό το καλοκαίρι, αναφέρθηκε ο Δρ. Κυριακός Γιάγκου, στις δηλώσεις του στη συχνότητα του Active.

Ο αναπληρωτής πρόεδρος ανάφερε πως είχαμε επικοινωνία με τον Κολομβιανό, ωστόσο οι απαιτήσεις του είναι εκτός των δυνατοτήτων μας, λέγοντας πως δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα επαφή μέσα στο καλοκαίρι, εάν και εφόσον τα δεδομένα διαφοροποιηθούν.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του αναπληρωτή προέδρου της εταιρείας.

Ο Λαβόρδε είναι ο μεγάλος πόθος των Ανορθωσιατών. Είχατε επικοινωνία μαζί του, έριξε τις οικονομικές του απαιτήσεις; «Είχαμε επικοινωνία με τον ποδοσφαιριστή, εξακολουθούν οι απαιτήσεις του να είναι πέραν των δυνατοτήτων μας αυτή την στιγμή, και όπως έχουμε δείξει καις την περίπτωση του Ράγιος οι δυνατότητες μας κατατίθενται μ ειλικρίνεια, δεν υποσχόμαστε συμβόλαια που δεν μπορούμε να τηρήσουμε και αυτό είναι το μήνυμα της διοίκησης. Εξακολουθεί να υπάρχει απόσταση με τον Λαβόρδε».

Θα γίνει ξανά επικοινωνία με τον Λαβόρδε: «Θεωρώ ότι μέσα στο καλοκαίρι θα υπάρξει κι άλλη επαφή για να δούμε αν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να συζητήσουμε περαιτέρω».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ