«Η νότια ποτέ σε κανένα»

Για το θέμα που προέκυψε με τα εισιτήρια, μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο σύμβουλος επικοινωνίας της Ανόρθωσης, Αλέξανδρος Αλεξάνδρου. Τόνισε πως η νότια κερκίδα δεν θα δοθεί ποτέ σε κανένα φιλοξενούμενο, ενώ έμμεσα είπε ότι θα τους δοθεί το ανάλογο ποσοστό με αυτό που θα πάρουμε εμείς για το παιγνίδι του ΓΣΠ την Τετάρτη. Αναλυτικά τι είπε:

«Τα πράγματα πρέπει να παρουσιάζονται ως έχουν. Στην συνεδρία της Πέμπτης βρέθηκε η χρυσή τομή μεταξύ των δυο σωματείων. Συμφωνήσαμε να πάρουμε 1400 εισιτήρια και επικαλούμαι την επιστολή της αστυνομίας η οποία είναι ξεκάθαρη. Μας ενοχλεί το γεγονός ότι όλα είχαν συμφωνηθεί δεν τηρήθηκαν και άνθρωπος του σωματείου μας πήγε να παραλάβει τα εισιτήρια για να αρχίσει η προπώληση και δεν του τα έδωσαν. Εάν πάρουμε σήμερα τα εισιτήρια πότε να τα προπωλήσουμε και πότε να δώσουμε προτεραιότητα στα διαρκείας;».

Όσον αφορά την ανακοίνωση της Ομόνοιας ανέφερε:

«Δεν επιθυμώ να σχολιάσω την ανακοίνωση της Ομόνοιας αφού είναι προσβλητική για το σωματείο μας. Δεν θέλουμε να δυναμιτίσουμε το κλίμα καθώς δεν εξυπηρετεί κανένα».

Για το ποσοστό εισιτηρίων:

«Εάν θα δώσουμε το ίδιο ποσοστό της Ομόνοιας θα το δούμε σε τρεις βδομάδες όταν θα κοντέψει η μέρα του αγώνα.  Η Νότια κερκίδα δεν θα δοθεί σε κανένα φιλοξενούμενο σωματείο».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ