ΠΑΝΣΥΦΙ: «Ετοιμάστε τις φωτογραφικές σας μηχανές»

Ανακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγο ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων της ομάδας μας, η οποία καταπιάνεται τόσο με το χθεσινό παιχνίδι και τα όσα περίεργα συνέβησαν, όσο και με το επερχόμενο στη Λευκωσία για το κύπελλο. Αναλυτικά:

«Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων Ανόρθωσις Αμμοχώστου σηκώνει ανάστημα μετά την πρώτη ήττα της ομάδας και τους καλεί όλους να συνεχίσουμε την εφετινή μας πορεία με τη σημαία ψηλά. Ο κόσμος στον χθεσινό αγώνα χειροκρότησε την ομάδα στο τέλος και συνέχισε να τραγουδά και μετά το τέλος αποδεικνύοντας την υψηλή μας οπαδική νοοτροπία. Όλο αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα δεχτούμε τον οποιονδήποτε να έρχεται, να ασελγεί στο όνομα της Ανόρθωσης  και να περνά απαρατήρητος. Η Ανόρθωση έχει χιλιάδες κόσμο πίσω της και να ναι σίγουροι πως δεν θα επιτρέψουν σε κανένα να πράξει κάτι το παρόμοιο γιατί οι «δράστες» θα τιμωρηθούν παραδειγματικά.

Οι διαχρονικοί μας εχθροί είναι εκεί και το αποδεικνύουν οι πράξεις τους μέσα και έξω από τα γήπεδα. Όλοι έχουν ένα κοινό σημείο. Την λευκωσία. Είτε αυτά είναι τα σωματεία (αποελ-ομόνοια), είτε είναι η αστυνομία είτε είναι η ομοσπονδία. Θέματα εισιτηρίων, ώρες έναρξης των αγώνων, καθοδηγούμενοι κόρακες και άλλα πολλά που χρίζουν περιεκτικότερης ανάλυσης.
 
Την Τετάρτη έχουμε ένα πολύ σημαντικό αγώνα, δυστυχώς για αρκετό κόσμο σε μη προσιτή ώρα. Όπως και να έχει και μετά από όλο αυτό το ντόρο με τα εισιτήρια για μας δεν άλλαξε κάτι και ετοιμαζόμαστε για τον αγώνα. Είτε το πρωί παίξουμε είτε την νύχτα , είτε χίλιοι είτε εκατό εμείς θα είμαστε εκεί. Οι γελοίες κινήσεις εντυπωσιασμού από πλευράς αντιπάλου μας πωρώνουν κάθε λεπτό που περνά. Θα έρθουμε ξανά και σας λέμε να ετοιμάσετε τις φωτογραφικές σας μηχανές όπως κάνατε στον τελευταίο μεταξύ μας αγώνα. Επίσης τα μαθήματα αυτή τη φορά θα είναι εντελώς δωρεάν. Μέχρι τότε αποφασίστε από πού και πότε θα πιάσουμε εισιτήριο.
 
Υ.Γ.1 Όσοι θα μας ακολουθήσουν την Τετάρτη οι αυτοκινητοπομπές θα ξεκινήσουν από λάρνακα η ώρα 13:45 και από λεμεσό η ώρα 13:30.
 
Υ.Γ.2 Προς πληροφόρηση του κοινού λόγω της απόκτησης του τίτλου ιδιοκτησίας του νέου μας εξοχικού γνωρίζουμε πολύ καλύτερα την χωρητικότητα και τα ποσοστά.
Στάδιο γ.σ.π. Χωρητικότητα 22859 θέσεις. 25% του 22859 ίσον 5715 θέσεις.
Σταδίο «Αντώνης Παπαδόπουλος» Χωρητικότητα 10230 θέσεις. 25% του 10230 ίσον 2557 θέσεις.
Εάν πήραμε εμείς ποτέ στην ιστορία μας 5715 στο εξοχικό τότε θα ξαναπάρετε 2557.
 
Υ.Γ.3 Και στο φεγγάρι στις τρεις η ώρα το πρωί, ΑΝΟΛΑ για την πάρτη σου θα ‘μαι εκεί.
 
Με εκτίμηση  Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων Ανόρθωσις Αμμοχώστου»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ