«Δεν μπορούμε να ηρεμήσουμε…»

«Μέχρι να εξασφαλίσουμε και μαθηματικά την έξοδο στην Ευρώπη δεν μπορούμε να ηρεμήσουμε», ανάφερε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του στη συχνότητα του Super Sport FM 104.0, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ομάδας μας, Σάββας Πηλακούτας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πηλακούτα για το παιχνίδι με την Ομόνοια, αλλά και για τη συνέχεια.

Για το διπλό επί της Ομόνοιας…
«Ήταν σημαντικό να κερδίσουμε το παιχνίδι και έγινε ακόμα πιο επιτακτική η ανάγκη μετά τη νίκη της ΑΕΚ. Δεν κάναμε το καλύτερο πρώτο ημίχρονο. Περιμέναμε ότι η Ομόνοια θα παρουσιαζόταν καλύτερη και ήταν αρκετά καλή ειδικά στο α΄ μέρος. Κάναμε κάποια λάθη και τα εκμεταλλεύτηκε η Ομόνοια. Καταφέραμε να προηγηθούμε, ισοφαριστήκαμε και χρειάστηκε να αλλάξουν πολλά για να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι στην επανάληψη όπου ήμασταν καλύτεροι. Καταφέραμε να φύγουμε με νίκη από μια δύσκολη έδρα που παραδοσιακά δυσκολευόμαστε. Είναι σημαντικό σε αυτό το στάδιο όταν η απόδοση δεν κυμαίνεται σε ολόκληρο 90λεπτο σε ψηλά επίπεδα να έρχονται οι τρεις βαθμοί».

Για την συνέχεια…
«Εμείς βλέπουμε πως θα κερδίσουμε τα παιχνίδια που ακολουθούν. Μέχρι να εξασφαλίσουμε και μαθηματικά την έξοδο στην Ευρώπη δεν μπορούμε να ηρεμήσουμε».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ