Ερωτήματα για τα εισιτήρια

Με αφορμή τα 1200 εισιτήρια που θα μας δώσει η Ομόνοια για το παιγνίδι Κυπέλλου στο ΓΣΠ, αναλογίστηκα, μέτρησα και μελέτησα κάποια στοιχεία χωρητικότητας των σταδίων μας. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή και στη συνέχεια να υποδείξουμε και τα στοιχεία.

8 Δεκεμβρίου 2012

Το Αποέλ Λευκωσίας φιλοξενεί την ομάδα μας  για το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής. Δεν χρειάζεται να επεκταθώ αγωνιστικά , όλοι γνωρίζουμε τι έχει συμβεί. Η πιο πάνω ημερομηνία έχει θιχτεί για να αναφερθώ στα γεγονότα που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Η ομάδα του Αποέλ λοιπόν εξέδωσε μια ανακοίνωση με την οποία έλαβε την απόφαση να δώσει στη Ανόρθωση μόλις 1200εισιτήρια. Πάρα τις αντιδράσεις του κόσμου αλλά και της διοίκησης για άρση αυτού του αιτήματος δεν επετεύχθη κάτι προσοδοφόρο προς την ομάδα μας.  Έγινε εν τέλει αποδεκτό. Τα 1200 μαγικά χαρτάκια έγιναν ανάρπαστα μέσα σε λίγα λεπτά.

7 Φεβρουαρίου 2012

Η Ομόνοια Λευκωσίας ζητά από τη διοίκηση της Ανόρθωσης να της δοθεί η νότια εξέδρα του σταδίου Αντώνης Παπαδόπουλος για τον επαναληπτικό αγώνα κυπέλλου. Η απάντηση φυσικά ήταν αρνητική. Αυτό συνέβη  λογικά για δύο λόγους. Πρώτον, αν η επίσημη Ανόρθωση αποδεχόταν το αίτημα της Ομόνοιας θα ερχόταν σε σύγκρουση με τους οργανωμένους οπαδούς της. Δεύτερον, η αστυνομία δεν θα αποδεχόταν αυτό το αίτημα κυρίως γιατί η ίδια ζήτησε από την αρχή της περιόδου να παρέχεται στους φιλοξενούμενους η Βόρεια εξέδρα. Έτσι η ομάδα όταν είδε την Ομόνοια να κινείται σε ρυθμούς Αποέλ (ξέρετε τι εννοώ) αποφάσισε να λάβει και αυτή τα δικά της μέτρα, παραχωρώντας μόλις 450 εισιτήρια για τον επαναληπτικό.

Αφού παρατέθηκαν τα γεγονότα ως έχουν θα θέσω κάποια ερωτήματα με σχετικούς πίνακες. Ξεκινώντας λοιπόν με τις ομάδες της πρώτης εξάδας.

Ομάδες Ανόρθωσις Αποέλ Α.Ε.Κ. Α.Ε.Λ. Ομόνοια Απόλλων
Στάδια Α.Παπαδόπουλος Γ.Σ.Π. Γ.Σ.Ζ. Τσίρειο Γ.Σ.Π. Τσίρειο
Χωρητικότητα 9,782 22,892 13,032 13,150 22,892 13,150
Φιλοξενουμενοι 1200 4,500 6000 7,500 4,500 7,500

Τα πιο πάνω στοιχεία παρατίθενται για τα εξής ερωτήματα.

1)Η Α.Ε.Κ. έδωσε ποτέ σε ομάδα της Λευκωσίας μόνο 4,500 εισιτήρια που αναλογούν στα όσα παίρνουν οι Λαρνακείς;

2) Η Α.Ε.Λ. και ο Απόλλωνας έδωσαν ποτέ τον ίδιο με τον προαναφερθείσα αριθμό εισιτηρίων   στις ομάδες της Λευκωσίας;

3) Η Ανόρθωση Αμμοχώστου έπρεπε τόσα χρόνια που έδινε 2,500 εισιτήρια (Νότια εξέδρα) να παίρνει τα ανάλογα στα εκτός έδρας παιχνίδια;

4) Αν ζητούσαμε εμείς την κερκίδα που κάθονται οι οργανωμένοι οπαδοί των πρασίνων θα μας παραχωρείτο;

Γ.Χ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ