Εγκλήματα διαιτητών, ήττα και θρίλερ…

Την ήττα με 3-2, γνώρισε το βράδυ της Τρίτης, η γυναικεία πετοσφαιρική ομάδα του συλλόγου μας, από την ΑΕΚ, σε ένα παιχνίδι, που μπορούσε να το κερδίσει εάν οι διαιτητές έβλεπαν ορθά. Ήττα που μας διατηρεί στην πρώτη θέση, όμως περιπλέκει τα πράματα, μιας και το προβάδισμα της ομάδας μας, είναι στον 1 βαθμό από τον Απόλλωνα και στους 2 από την ΑΕΚ.

Δεν μπήκε ιδανικά στο παιχνίδι η ομάδα μας, με το πρώτο σετ να το χάνει με 25-22. Στο δεύτερο σετ, παρά το νωθρό ξεκίνημα, τα κορίτσια του Φοίνικα ανασυντάχθηκαν και προηγήθηκαν, κερδίζοντας στο τέλος το σετ με 25-17 και ισοφάρισαν το παιχνίδι σε 1-1 σετ.

Το τρίτο σετ η ομάδα μας ξεκίνησε από εκεί που τελείωσε στο δεύτερο, με την Ανόρθωση να είναι το αφεντικό από την αρχή και να κερδίζει το σετ με 25-18.

Στο τέταρτο σετ, η ομάδα μας ήταν αγνώριστη, με πολλά λάθη κάτι που αναπόφευκτα έφερε την ΑΕΚ σε θέση οδηγού. Όταν η ομάδα μας ανάκαμψε ήταν αργά, χάνοντας το σετ με 25-17.

Στο tie-break τα κορίτσια του Φοίνικα μπήκαν πολύ πιο δυνατά και προηγήθηκαν με 4-0, ξεκίνημα που δεν είχε όμως συνέχεια, μιας και η ΑΕΚ με ένα σερί πήρε διαφορά. Αν και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με 13-9, οι παίκτριες μας κάλυψαν τη διαφορά και ισοφάρισαν σε 14-14. Η ομάδα μας προηγήθηκε με 15-14 και ήταν ένα βήμα πριν την κατάκτηση των δύο πόντων, με τον διαιτητή όμως να έχει αντίθετη άποψη, στα μάτια του να συστέλλει και να διαστέλλει το γήπεδο κατά το δοκούν και την ομάδα μας στο τέλος να χάνει με 21-19.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ