Τώρα είναι η ώρα! (γράφημα σεναρίου εντεκάδας)

Το τρίτο μεγάλο ντέρμπι του ημερολογιακού έτους 2018 δίνει τέσσερεις αγωνιστικές πριν από την λήξη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, η Ανόρθωση. Η ομάδα του Ρόνι Λέβι μετράει σημαντικές επιστροφές, ενισχύθηκε και μεταγραφικά… ενώ οι απουσίες της δεν είναι δυσαναπλήρωτες.

Κόντρα στην Ομόνοια η «Μεγάλη Κυρία» δίνει ίσως τον πιο σημαντικό αγώνα της χρονιάς, αφού με νίκη της στο ντέρμπι την τελειώνει από την διεκδίκηση ενός Ευρωπαϊκού εισιτηρίου μέσα από το πρωτάθλημα. Στο ποδόσφαιρο είδαμε πολλά, όμως οι 12 βαθμοί διαφοράς αν επιτευχθούν είναι απόσταση τεράστια που δεν ανατρέπεται μέσα στα Playoffs.

Έτσι κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Αρούς. Στο κέντρο της άμυνας θα παραταχθούν οι Ντουγκλάο και Σίλντενφελντ, ενώ στο δεξί άκρο θεωρούμε πως θα έχουμε ντεμπούτο του Άντραζ Στρούνα. Στο αριστερό άκρο, θα βρίσκεται ο Πράνιτς.

[vfv id=”147″]

Στον χώρο του κέντρου σε σχέση με τον αγώνα στην Πάφο, η Ανόρθωση μετράει διπλή επιστροφή με τους Βίκτορ και Ράγιος να επανέρχονται στην μεσαία γραμμή και τον Ιγιεμπόρ να την συμπληρώνει.

Στην επίθεση τώρα, ο αντικαταστάτης του Αράζ θα είναι ο κορυφαίος στο «Στέλιος Κυριακίδης» Καρλίτος, ενώ στο αριστερό άκρο θα είναι ο Σισέ. Στην κορυφή της επίθεσης επιστρέφει ο Καμαρά μετά από την τιμωρία του, όμως θεωρούμε πως ο Λέβι θα δώσει εκ νέου φανέλα βασικού στον Ντούρις.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ