Διεθνείς επιστροφές – ενοχλήσεις ο Λαμπάν

Επιστρέφουν σήμερα Πέμπτη, οι διεθνείς ποδοσφαιριστές της ομάδας μας στη βάση τους, μετά την κλήση τους στις εθνικές των χωρών τους.

Οι “δικοί” μας Βαλεντίνος Σιέλης και Αντρέας Αβραάμ αγωνίστηκαν στο φιλικό της Κύπρου με τη Σερβία, ο μεν πρώτος σε όλο το ενεντάλεπτο, ο δε δεύτερος για περίπου 25 λεπτά. Δεν αγωνίστηκε ο Χριστάκης Μάστρου, όπως και ο Βενσάν Λαμπάν που ένιωθε ενοχλήσεις και δεν προπονήθηκε κανονικά, μένοντας εκτός.

Βασικός και ο Σλοβάκος Ίλιτς, στο φιλικό με την Βοσνία. Ο Γιαν Ρέζεκ, ως γνωστό δεν ταξίδεψε τελικά με την εθνική της Τσεχίας στην Τουρκία, αφού έμεινε εκτός της αποστολής.

Η μεγάλη ανησυχία του Ρόνι Λεύι, ήταν να επιστρέψουν οι διεθνείς μας υγιείς και από αύριο να μπουν σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων, εν όψει της δύσκολης εξόδου της Κυριακής, στο βαρωσιώτικο ντέρμπι με τη Νέα Σαλαμίνα. Ο μόνος που επιστρέφει με πρόβλημα είναι όπως προαναφέραμε ο εκ των αρχηγών μας, Βενσάν Λαμπάν, ο οποίος ωστόσο δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί την Κυριακή, μετά την κίτρινη κάρτα που αντίκρισε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ