Κετσπάγια: «Η Ανόρθωση δείχνει να έχει βρει τα πόδια της…»

Στον Τάσο Θεοδώρου και στην ιστοσελίδα balla.com.cy, μίλησε ο Τιμούρ Κετσπάγια, με αφορμή τα γενέθλια του συλλόγου. Πέρα από τις ευχές, ο Κετσπάγια σχολίασε το παρόν της ομάδας, αλλά και το παρελθόν όταν ήταν αυτός στο τιμόνι της ομάδας, οδηγώντας την σε στιγμές δόξας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Κετσπάγια:

«Τι να πούμε για την Ανόρθωση; Την έζησα σε δύο διαφορετικές εποχές. Ήταν μεγάλη ομάδα, την κάναμε ακόμη μεγαλύτερη και ελπίζω να είναι ακόμη πιο μεγάλο το μέλλον της.

Πραγματικά για τα γενέθλια της εύχομαι να έχει κι άλλες επιτυχίες. Το «Α. Παπαδόπουλος» ήταν για πολλά χρόνια το δεύτερο μου σπίτι. Τι άλλο να πούμε;

Στο ποδόσφαιρο πάντα θα υπάρχουν και οι καλές και οι κακές στιγμές. Η ιστορία όμως είναι που μετράει. Θεωρώ ότι στην εποχή που ήμουν στην ομάδα πετύχαμε γιατί ο καθένας έκανε τη δουλειά του. Και την έκανε σωστά. Τα αποτελέσματα εκείνα δεν ήρθαν από τη μια μέρα στην άλλη. Έγιναν κόποι και θυσίες από όλους.

Από εκεί και πέρα ό,τι είχαμε να πούμε για εκείνες τις εποχές νομίζω ότι τα είπαμε πολλές φορές και πιθανόν τώρα να ξεχάσω κάτι ή να ξεχάσω κάποιους που ήταν κοντά μας. Αυτό που περιμένουμε τώρα είναι να δούμε πως θα προχωρήσει αυτή η προσπάθεια που γίνεται φέτος.

Τώρα πιστεύω ότι άλλαξαν οι ρόλοι στο κυπριακό ποδόσφαιρο αλλά και τα δεδομένα στον σύλλογο. Η Ανόρθωση δείχνει να έχει βρει τα πόδια της και να μπορεί να βγει ξανά στην Ευρώπη. Έκανε μια πολύ καλή πορεία και αυτό φαίνεται.

Έγιναν πολλά από τότε που έφυγα από την ομάδα και ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Το σίγουρο είναι ότι στο ποδόσφαιρο όπως και στη ζωή η αχαριστία και η ζήλια δεν είναι καλά πράγματα. Είναι μεγάλα ελαττώματα και κάνουν ζημιά στους ίδιους τους ανθρώπους.

Νιώθω και πονώ τον κόσμο της Ανόρθωσης και τους πρόσφυγες. Δεν ήρθα από άλλο πλανήτη. Η οικογένεια μου έζησε προσφυγιά και ό,τι έχω περάσει εγώ στην χώρα μου το πέρασαν με παρόμοιο τρόπο και αυτοί εδώ με την Αμμόχωστο και αυτές οι ιστορίες τους μου έδιναν πάντα ένα μεγάλο κίνητρο για να ελπίζω τόσο στη δουλειά μου στο ποδόσφαιρο, όσο και στη ζωή μου να έχω την ελπίδα να γυρίσω κάποια μέρα στο σπίτι που έχω να πάω εδώ και 25 χρόνια.

Χρόνια Πολλά Ανόρθωση και κάθε καλό».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ