Δύο τα προβλήματα, μία η μεταγραφή

Η κάθοδος του Ερβίν Κοφί, αναμένεται κλείσει την τρύπα που δημιουργήθηκε από δεξιά, με την πώληση του Σίβου και την αποχώρηση του Μπανταλόφσκι. Ωστόσο ο Κοφί αν και δεν χρειάζεται να φύγει παίκτης για να εγγραφεί, δεν παύει να είναι η τρίτη από τις τέσσερις μεταγραφές που δικαιούμαστε για τον Ιανουάριο.

Με μία μεταγραφή να απομένει, γίνεται αρκετός λόγος που θα είναι αυτή. Στην επίθεση όλοι γνωρίζουμε πως έχουμε πρόβλημα ποιοτικό, κάτι που φάνηκε από τα πρώτα παιχνίδια και είναι κάτι που μας στοίχησε βαθμούς. Καρλίτος, Παλάνκα, Σισέ, Αράζ, Ματθαίου, Ντουρίτς και Καμαρά, εφτά στο σύνολο, θα ανταγωνίζονται για τις τρεις θέσεις στην επίθεση. Πάνω κάτω έχουμε δύο παίκτες για κάθε θέση.

Πρόβλημα όμως έχουμε και στην άμυνα, δεν είναι ποιοτικό αλλά ποσοτικό. Αποχώρησαν δύο ποδοσφαιριστές που έπαιζαν στην άμυνα, τραυματίστηκε ο Αρτυματάς, υπάρχουν και οι κάρτες. Ως εκ τούτου την παρούσα στιγμή και για μέχρι να αποθεραπευθεί ο Αρτυματάς, εκτός από τον Πηλέα να καλύπτει τον βασικό Πράνιτς δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Ο Ζοάο στο ρόστερ είναι μοναδικός και το ενδεχόμενο να παίζει ως κεντρικός αμυντικός, δημιουργεί προβλήματα στο νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής.

Ως εκ τούτου μπορεί η αρχική επιθυμία να ήταν να αποκτηθούν δύο ποδοσφαιριστές στην επιθετική γραμμή, όμως κάτι τέτοιο για την ώρα συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες. Ο Ρόνι Λέβι δεν θέλει με τίποτα να ρισκάρει τις αμυντικές ισορροπίες στην ομάδα και δεν θέλει με τίποτα να μείνει γυμνός στην άμυνα και να πρέπει να ξηλώνει το κέντρο και να παρατάσσει την ομάδα στα δύσκολα παιχνίδια που έρχονται με λύσεις ανάγκης.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ