Κάλεσμα από τους Μαχητές Μακεδονίας

Κάλεσμα στα μέλη του συνδέσμου στην Μακεδονία, για συμμετοχή στο συλλαλητήριο της 21ης Ιανουαρίου, απευθύνουν οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας μας, που εδρεύουν στη Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ζώντας στην καρδιά της Μακεδονίας, δεν θα μπορούσαμε να μείνουμε απαθείς στις τρέχουσες εξελίξεις όσον αφορά την ονομασία των σλάβων “γειτόνων” μας.

Καλούμε τα μέλη μας αλλά και τον κάθε συνειδητοποιημένο Έλληνα, όπως παραστεί στο συλαλλητήριο την ερχόμενη Κυριακή 21 Ιανουαρίου, στις 14:00 η ώρα και τόπο συνάντησης τον Λευκό Πύργο. Πάμε σαν μια γροθιά, όπως τότε, πρίν 26 χρόνια, όταν είχαν προσπαθήσει ξανά. Όπως τότε, που όλοι οι δρόμοι της Θεσσαλονίκης είχαν κατακλυστεί απο μια λαοθάλασσα, ενός εκατομμυρίου, που φώναζε περήφανα το “Μακεδονία ξακουστή”.

Πάμε να υπενθυμίσουμε και να προειδοποιήσουμε, τους προδότες που μας κυβερνάνε, οτι μπορεί να μας έχουν υποδουλώσει οικονομικά, αλλά την ψυχή μας δεν πρόκειται να την ξεπουλήσουν σε κανέναν! Δεν έχει να κάνει ούτε με δεξιά, ούτε με αριστερά! Είναι θέμα τιμής και διαφύλαξης της πολιτισμικής μας κληρονομιάς!

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ
ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Η ΧΩΡΑ
ΠΟΥ ΕΔΙΩΞΕΣ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ
ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΙΣΑΙ ΤΩΡΑ

MAXHTEC SALONICA 2005

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ