Η κριτική των ποδοσφαιριστών στο ματς της χρονιάς

Η κριτική των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας στη νίκη με 4-3 απέναντι στον Ολυμπιακό.

Μάστρου: Και όμως παρά το ότι δεχθήκαμε τρία τέρματα ο νεαρός τερματοφύλακας περνά στους διακριθέντες κυρίως λόγω της σωτήριας απόκρουσης στο φάουλ του Σόουζα και ενώ στο σκορ ήταν 2-3.

Αβραάμ: Έπαιξε λες και ήταν χρόνια μέλος αυτής της ομάδας με πολλές βοήθειες στο επιθετικό κομμάτι, έχοντας μάλιστα συμμετοχή σε δύο τέρματα.

Ίλιτς: Μέτρια έως προβληματική εμφάνιση  από τον ηγέτη της άμυνάς μας ο οποίος βρέθηκε σε κακή μέρα φέροντας ευθύνη στο γκολ της ισοφάρισης των φιλοξενουμένων. «Δικαιούται» και αυτός ένα άσχημο παιγνίδι.

Κόλιν: Με πολλές διακυμάνσεις στην απόδοσή του ο Ολλανδός αμυντικός που άλλοτε είχε καλές τοποθετήσεις και κοψίματα και άλλες φορές άφηνε και αυτός εκτεθειμένο τον Μάστρου με βεβιασμένες ενέργειες και πάσες στην άμυνα μας σε κλεισμένους συμποδοσφαιριστές του από αντιπάλους.

Ντουάρτε: Πολλά τρεξίματα από τον βραχύσωμο ακραίο αμυντικό με συμμετοχή σε δύο τέρματατης ομάδας μας. Προς το τέλος του αγώνα έδειξε κουρασμένος προφανώς λόγω έλλειψης 90λεπτων.

Σκοπελίτης: Ώριμη εμφάνιση από τον Ελλαδίτη μέσο που περιόρισε τα αβίαστα λάθη περασμένων αγώνων ενώ είχε και αρκετά κοψίματα στο ενεργητικό του.

Λαμπάν: Η απουσία του Σπαντάτσιο έδωσε περισσότερες δημιουργικές ευθύνες στον Γάλλο ο οποίος ιδιαίτερα στα πρώτα λεπτά βοήθησε στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, ενώ έξυπνα ανέκοπτε αντεπιθέσεις αντιπάλων ακόμη και με φάουλ όταν χρειαζόταν.

Οχαγιόν: Αφανής ήρωας ο Ισραηλινός που συνδύασε μια ώριμη εμφάνιση με δύο ασίστ και σωρεία καλοεκτελεσμένων στημένων. Ο Οχαγιόν διαθέτει εξαιρετική πάσα, κάτι που πρέπει να εκμεταλλευτούμε στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Κάλβο: Δεν ήταν ο Κάλβο που όλοι θαυμάσαμε στους περασμένους αγώνες με ορισμένες φλύαρες κινήσεις επιδιώκοντας συχνά το θέαμα αντί την ουσία. Είχε όμως την ωραία πάσα στον Ντουάρτε στη φάση της ισοφάρισης σε 3-3.

Οκκάς: Ο αρχηγός είναι τρελός, είναι ψυχάρα, είναι μάγκας και τα στοιχεία αυτά ξεδίπλωσε στον αγωνιστικό χώρο πετυχαίνοντας ένα τέρμα, σημαδεύοντας μια φορά το δοκάρι και βοηθώντας ακόμα και στο ανασταλτικό κομμάτι τα τελευταία λεπτά.

Ινζχαγκι: Τα διαπιστευτήρια μιας ποδοσφαιρικής ιδιοφυίας απολαύσαμε για άλλη μια αγωνιστική από τον εκρηκτικό Ισραηλινό επιθετικό ο οποίος διέλυσε την μαυροπράσινη άμυνα στέλνοντας την μπάλα όπου ήθελε με πρωτοφανή απλότητα. Τέσσερα τέρματα από τον Ισραηλίτη, κακώς ακυρώθηκε το τέταρτο καθώς καλυπτόταν μόνο… από τρεις ποδοσφαιριστές.

Αλέξα: Μπήκε στα τελευταία λεπτά για να βοηθήσει στο αμυντικό κομμάτι και πρόλαβε να δεχθεί μια αυστηρή κίτρινη κάρτα.

Ανδρέου: Αγωνίστηκε ελάχιστο και δεν μπορεί να κριθεί.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ