Πριν από εννιά μέρες ο Παντελή

Στον Alfa Κύπρου και στην εκπομπή «Super Sport Arena» βρέθηκε πριν από εννιά μέρες ο Αντρέας Παντελή ο οποίος μεταξύ άλλων εξέφρασε το παράπονο του πως ο η προσέλευση του κόσμου στον αγώνα με την Αλκή δεν ήταν η αναμενόμενη.

Συγκεκριμένα είπε για τον κόσμο:
«Εντάξει νοιώθω ότι αγωνιά. Είναι διψασμένος. Περιμένει να δει την κατάληξη της χρονιάς. Θέλουν όλοι με μανία την Ευρώπη. Θα πρέπει να πω ότι η προσέλευση χθες με την Αλκή δεν ήταν για μένα η αναμενόμενη. Υπάρχουν οι δικαιολογίες, όπως η ώρα και το ότι είχαμε τρία στην σειρά να επηρέασε κάπως αλλά εμείς σαν Ανορθωσιάτες ξέρουμε ότι η Ανόρθωση χρειάζεται όλους να είναι εκεί και πρέπει να στηρίξουμε την ομάδα διότι έχουμε θέσει στόχους και θέλουμε να τους υλοποιήσουμε».

Παρά το γεγονός πως ο αγώνας με τον ΑΠΟΕΛ δεν είναι και στην πιο βολική μέρα εντούτοις οι οπαδοί της Ανόρθωσης εξάντλησαν τα εισιτήρια (πολύ κοντά στο sold out αφού απέμειναν λιγότερα από 550), με τον Αντρέα Παντελή να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση αφού πέραν των όλων άλλων, θα είναι και μια γερή τονωτική οικονομική ένεση στα ταμεία για να καλυφθούν μέρος των πολλών αναγκών που προκύπτουν…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ