Ημέρα χαράς, ημέρα γιορτής για τις Ακαδημίες

Ημέρα χαράς και γιορτής ήταν η Κυριακή, για τις ακαδημίες βόλεϊ, μιας και μέσα σε γιορτινό κλίμα, διεξήχθη το ενδοσωματειακό τουρνουά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από την επίσημη σελίδα του τμήματος:

Ημέρα χαράς, ημέρα γιορτής για τα κοριτσάκια (και τα αγοράκια) των Ακαδημιών Βόλεϊ της Ανόρθωσης Αμμοχώστου. Το ενδοσωματειακό τουρνουά για παιδιά των ακαδημιών μας ηλικίας 8-12 χρόνων που έγινε την Κυριακή στο Αθλητικό μας Κέντρο στη Λευκωσία (πρώην ΑΤΙ) στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Δεκάδες παιδιά είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν μεταξύ τους και πρωτίστως να διασκεδάσουν παίζοντας το αγαπημένο τους άθλημα.

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της Ανόρθωσης Αμμοχώστου δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στον τομέα της ανάπτυξης και τα αποτελέσματα της δουλειάς του υπεύθυνου της Ακαδημίας, Γιάννη Πετρούδη και της συνεργάτιδάς του, Χριστιάνας Δαυίδ στέλνουν ενθαρρυντικά μηνύματα. Στην όλη εκδήλωση συμμετείχαν και ο προπονητής της γυναικείας ομάδας, Αλεξάντερ Μπόσκοβιτς και ο τεχνικός διευθυντής του τμήματος βόλεϊ γυναικών, Μιχάλης Φωτίου.

Το επιτελείο προπονητών των τμημάτων υποδομής δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στην εκμάθηση του αθλήματος στα μικρά παιδιά και στην ανάπτυξη και βελτίωση των ταλαντούχων πετοσφαιριστριών του Συλλόγου. Πολύ σύντομα αναμένεται να διοργανωθεί ενδοσωματειακό τουρνουά και για τις μικρότερες ηλικίες.








ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ