Πόσοι άσοι χωράνε σε ένα μανίκι;

Τα αγωνιστικά δεδομένα του σημερινού αγώνα είναι πραγματικά άνευ προηγουμένου μιας και η ομάδα μας δεν συμπληρώνει 18αδα, ακόμα και αν συμπεριληφθούν σε αυτή τα τρία νέα αποκτήματα. Ο Ρόνι Λεβί καλείται για άλλη μια φορά να κάνει ένα γερό ανακάτεμα της τράπουλας και των ρόλων των ποδοσφαιριστών μέσα στο γήπεδο, με απώτερο σκοπό την νίκη επί του μαυροπράσινου ΑΠΟΕΛ.

Τον Βαλβέρδ θα κληθεί να αντικαταστάσει ο Μάστρου, γεγονός που δεν προκαλεί ανησυχία μιας και ο Κύπριος διεθνής έχει βγάλει ασπροπρόσωπο τον Αριάν Μπεκιάι. Στην αμυντική τετράδα η λογική λέει ότι θα δούμε Κόλιν-Ίλιτς στο κέντρο της άμυνας και τους νεαποκτηθείς Ντούαρτε-Αβραάμ στο δεξί και αριστερό άκρο αντίστοιχα. Δεν θα ήταν περίεργο να δούμε τον Αλέξα στο κέντρο της άμυνας ώστε να υπάρχει μια επιπλέον αμυντική λύση στον πάγκο, αλλά και τον Λαμπάν στο αριστερό άκρο αν ο προπονητής δεν θέλει να ρίξει τον Αβραάμ νωρίς στην μάχη.

Στο χώρο της μεσαίας γραμμής το πρώτο ερώτημα αφορά στον αριθμό των ποδοσφαιριστών που θα την αποτελέσουν αν ο προπονητής επιλέξει 4-4-2 ή 4-3-3. Η αλήθεια είναι ότι η χθεσινή απώλεια του Ρονκάτο θα έχει επιφέρει λογικά αλλαγές της τελευταίας στιγμής, μια εκ των οποίων ενδέχεται να είναι η επιλογή του 4-3-3. Σε αυτή την περίπτωση θα δούμε αναγκαστικά τους Αλέξα, Λαμπάν και Σκοπελίτη κατά πάσα πιθανότητα, χωρίς να αποκλείουμε την συμμετοχή Οχαγιόν αν ο Λαμπάν προτιμηθεί στο αριστερό άκρο της άμυνας ή αν ο Αλέξα κριθεί ανέτοιμος.

Επιθετικά οι επιλογές είναι περιορισμένες αφού ετοιμοπόλεμοι είναι μόνο οι Κάλβο, Ινζχάγκι και Οκκάς με τους Αβραάμ και Οχαγιόν να μπορούν υπό προϋποθέσεις να ενισχύσουν το 4-4-2.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ