Κάλβο: «Να τους κάνουμε ευτυχισμένους»

Στην ιστοσελίδα του balla μίλησε ο Ισπανός μεσοεπιθετικός της ομάδας μας Τόνι Κάλβο, στο περιθώριο του Fan Day που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη. Ο Ισπανός άσος τόνισε πως όλα τα παιγνίδια είναι τελικοί και πως αυτή τη στιγμή είμαστε πρώτοι και ευτυχισμένοι και ακόμη πιο ευτυχισμένοι που βλέπουμε τόσο κόσμο να χαίρεται με την ομάδα.

Σε ερώτηση αν μπορεί να υποσχεθεί το πρωτάθλημα, ο Κάβο τόνισε πως «έχω ξαναπεί ότι δεν υπόσχομαι τίποτα. Θέλουμε να συνεχίσουμε να κάνουμε καλά τη δουλειά μας, βήμα-βήμα όπως πάντα, να πάρουμε τους τρεις βαθμούς αυτή την Κυριακή, γιατί είναι σημαντικό, όπως και όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια. Είναι όλα τελικοί και πρέπει να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς σε κάθε παιχνίδι».

Πρόσθεσε πως μένουν αρκετοί ακόμη βαθμοί να παιχτούν. «Πρέπει να είμαστε ήρεμοι, να σκεφτόμαστε τους επόμενους τρεις βαθμούς και θα δούμε, όταν φτάσουμε στα πλέι οφ. Τώρα είμαστε πρώτοι και ευτυχισμένοι και ακόμη πιο ευτυχισμένοι που βλέπουμε τόσο κόσμο να χαίρεται με την ομάδα», ανέφερε.

Για τους φιλάθλους της ομάδας, ανέφερε ότι τον ευχαριστούν και του λένε να συνεχίσει να παίζει έτσι. «Το σημαντικό είναι οι φίλαθλοι, να χαίρονται και να είναι ευτυχισμένοι μαζί μας και κάθε Κυριακή να τους κάνουμε ευτυχισμένους» είπε ο Ισπανός.

Όσο αφορά την παρουσία του κόσμου στο Fan Day, ανέφερε πως  είναι  πολύ χαρούμενος, γιατί δεν περίμενε να έρθει τόσος κόσμος. «Ήταν απόλυτα επιτυχημένη η εκδήλωση. Εύχομαι τα καλύτερα στην Ανόρθωση για τα 102α γενέθλιά της. Χαίρομαι που είμαι εδώ και έρχομαι σε επαφή με τους φιλάθλους», πρόσθεσε.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ