«Πάνω από όλα είναι η ομάδα» (έστειλε το μήνυμα ο Πράνιτς)

Στην κάμερα της ιστοσελίδα balla.com.cy μίλησε ο Ντάνιελ Πράνιτς, λίγο μετά τη χθεσινή ισοπαλία στο ΓΣΠ με αντίπαλο την Ομόνοια. Ο Κροάτης ακραίος αμυντικός ήταν ο εκτελεστής του κόρνερ που στην εξέλιξή του έφερε την ισοφάριση, μπαίνοντας στην πρώτη γραμμή των διακριθέντων.

«Είχαμε κάποια προβλήματα στο παιχνίδι αλλά στο τέλος καταφέραμε να βάλουμε το γκολ στα τελευταία στάδια του αγώνα παίρνοντας θετικό αποτέλεσμα. Αυτό δείχνει πως η ομάδα έχει χαρακτήρα και πως πιστεύουμε και παλεύουμε τα παιχνίδια μέχρι το τέλος και αυτό είναι σημαντικό για την ομάδα. Προχωράμε όμως και βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι».

«Δεν έχει σημασία πως μπήκε το γκολ αφού πάνω από όλα είναι η ομάδα. Προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για το καλό της ομάδας. Σίγουρα είναι σημαντικό να μην χάνεις σε αυτά τα παιχνίδια, αλλά είναι σημαντικό να κερδίζεις όλα τα άλλα παιχνίδια και αυτά τα οποία θεωρούνται «εύκολα». Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό αφού όλα τα παιχνίδια δίνουν τρεις βαθμούς. Δεν έχει σημασία με ποια ομάδα αντιμετωπίζει αφού το σημαντικό να παίρνεις την νίκη σε κάθε παιχνίδι».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ