Ομόνοια – Ανόρθωσις 1-1: Ο Ντουγκλάο μίλησε όταν έπρεπε…

Με τον Ντουγκλάο στο 95’ η ομάδα μας κατάφερε να γλυτώσει το βαθμό και να ισοφαρίσει την Ομόνοια σε 1-1. Σε ένα παιχνίδι που η Ανόρθωση μπορούσε να προηγηθεί δεν τα κατάφερε και στο τέλος έτρεχε να ισοφαρίσει.

Η εντεκάδα…

Με τέσσερις αλλαγές παράταξε την ομάδα μας ο Ρόνι Λέβι. Τις θέσεις των Μπανταλόφσκι, Γκάντσεφ, Άλβες, Αράζ και Παλάνκα πήραν οι Σιβού, Οικονομίδης, Καμαρά, Σισέ και Καλό.

Κάτω από τα δοκάρια ήταν  ο Αρούς, δεξιά ο Σιβού, αριστερά ο Πράνιτς με το κεντρικό αμυντικό δίδυμο να συνθέτουν οι Σίφο και Ντουγκλάο. Στη μεσαία γραμμή επιστρέφει ο Οικονομίδης ως παρτενέρ του Ζοαό, με τον Ράγιος σε ένα πιο ελεύθερο ρόλο. Αριστερό άκρο της επίθεσης θα κινείται ο Καλό, δεξιά ο Σισέ ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Καμαρά.

Πρώτο Ημίχρονο

Καλύτερα στεκόταν στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας, που είχε την κατοχή της μπάλας και έφτιαξε ευκαιρίες για να πετύχει τέρμα.

Μεγαλύτερη ευκαιρία στο 17’, όταν ο Ράγιος  από πολύ πλεονεκτική θέση μετά από πλασέ που επιχείρησε ο Καμαρά και κόντραρε η μπάλα, έπιασε το σουτ με την μπάλα να καταλήγει άουτ. Η Ανόρθωση ήταν η ομάδα που έφτιαξε τις πιο ξεκάθαρες προϋποθέσεις αλλά και τελικές προσπάθειες. Όμως τα δύο σουτ του Σισέ και το ένα του Καμαρά, δεν ήταν αρκετά για να απειλήσουν την εστία της Ομόνοιας. Στο 40’ είχαμε μία καλή προϋπόθεση, όμως η πάσα του Καλό στον Καμαρά που έβγαινε μόνος, ήταν πολύ δυνατή.

Δεύτερο Ημίχρονο

Πανομοιότυπη ήταν η εικόνα της έναρξη του  δευτέρου ημιχρόνου, μέχρι το γκολ της Ομόνοιας. Στο 52’ η Ομόνοια κέρδισε φάουλ έξω από την περιοχή πλάγια, με τον ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας να πασάρει δεξιά και από εκεί να βγαίνει η μπαλιά συστημένη στο κεφάλι του Λόπεζ, που εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας μας και με κεφαλιά, έγραψε το 1-0.

Στη συνέχεια ο Ρόνι Λέβι προχώρησε σε μαζεμένες αλλαγές. Από το 55’ μέχρι το 65’ ο Λέβι πέρασε τον Γκάντσεφ στη θέση του Ράγιος, τον Παλάνκα στη θέση του Οικονομίδη και τον Άλβες στη θέση του Σισέ. Απόρροια των αλλαγών ήταν να μετατραπεί το σύστημα σε 4-4-2.

Η ομάδα μας δεν είχε καθόλου σωστή λογική στις επιθέσεις της και έδειχνε πως θα γνώριζε την πρώτη της ήττα. Ο Λέβι είχε δώσει εντολή στον Ντουγκλάο να είναι μπροστά, με την ομάδα μας στην ουσία να έχει τρία ψηλά φορ στην περιοχή, ωστόσο οι ποδοσφαιριστές μας δεν κατάφερναν να πάρουν την μπάλα με αξιώσεις.

Στη μοναδική καλή ορθολογιστική προσπάθεια, ο Πράνιτς μπήκε μόνος του από αριστερά επιχείρησε τη σέντρα με τους αμυντικούς της Ομόνοιας να διώχνουν σε κόρνερ. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Πράνιτς, ο οποίος έστειλε την μπάλα στο κεφάλι του Βίκτορ, με την κεφαλιά του Βραζιλιάνου να αποκρούει ασταθώς ο Φελτχούιζεν και τον Ντουγκλάο από κοντά να σημειώνει το 1-1 και να αποθεώνεται από τους 2200 Μαχητές που βρέθηκαν στο πέταλο του ΓΣΠ.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ